Boğa Burç Yorumları 29 Nisan 2022

Boğa burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 29 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Elbette, başkalarının yanında aşırı temkinli olmak inandığınız her şeye aykırıdır, ancak sizi korumak için her zaman samimiyetinize ve doğal nezaketinize güvenemezsiniz. Gizli ajandalara dikkat edin.


29 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aktif ve açık kalın, birçok eğlenceli ve çekici karşılaşmayı tetikleyeceksiniz.


29 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Boğa, dönüşmeye hazır mısın? Plüton istasyonları bugün Oğlak burcunda geri hareket ederken, mevsiminizin huzuru ve istikrarı sona erdi. Önümüzdeki birkaç ay içinde, bu uzun vadeli gerileme, siz yeniden düşünürken, gözden geçirirken ve ardından mesleki gelişim için fırsatlarınızı gözden geçirirken yavaş ama emin adımlarla ortaya çıkacaktır. Kariyer yolunuz içinde kendinizi farklı bir yola yönlendirilmiş bulabileceğiniz için eğitiminiz ve gezileriniz söz konusu olabilir. Plüton’un geri gidişini hafife almak için Merkür, mali durumunuz ve güvenliğiniz hakkında düşünmeniz için size yiyecek verecek esprili İkizler’e girecek.


29 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, Koç ayı ve sorumlu Satürn arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah iş günü nispeten daha kolay geçmeli. Öğleden sonra iletişimsel Merkür burcunuzdan ayrıldığında, konuşkan İkizler ve haritanızın parayı yöneten sektöründen yolculuğuna başladığında bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu gezegensel yerleşim, servetinizi büyütmek için daha proaktif bir yaklaşım benimsemeniz için size ilham verecek ve para kazanmak için yeni fırsatlar aramanız için size ilham verecek. Akşam yaklaşırken ay burcunuza girerek popülerliğinizi ve auranızı hafta sonu için tam zamanında yükseltiyor.


29 Nisan 2022 Cuma Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçek her zaman güzel değildir, ama bu onu daha az önemli yapmaz, Boğa. Bunu söyledikten sonra, ister bekar ister romantik bir şekilde bağlı olun, bakış açınız ve genel güvenlik duygunuz, Merkür’ün İkizler’deki ilk çıkışına ve şehvetli ikinci konfor, finans ve özgüven evinize göre değişmek zorundadır. Belki de bu, romantik yatırımlarınızla ilgili bir bakış açısı değişikliği veya duygusal ihtiyaçlarınız hakkında daha fazla ses çıkarmak kadar basit bir şey. Durum ne olursa olsun, kozmos yatırımlarınıza mantıklı bir bakış açısıyla bakmanızı istiyor, bu konfor alanınızın dışına çıkmak anlamına gelse bile.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.