Boğa Burç Yorumları 28 Nisan 2022

Boğa burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 28 Nisan 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Başınızı duvara vurmak – veya daha da kötüsü, rakiplerle kafa patlatmak – yalnızca baş ağrısına ve muhtemelen duvarların çökmesine neden olur. Ortak bir zemin bulmaya çalışın. Uzlaşmak için elinizden geleni yapın.


28 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Büyük sonuçlar olacak, ancak tam olarak umduğunuz gibi olmayabilirler.


28 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Fikirlerin seni nereye götürebilir, Boğa? Burcunuzdaki Merkür, Oğlak burcundaki Plüton ile üçgen açı yaptığında, profesyonel fikirlerinizle ilerlemek için oldukça istekli hissedebilirsiniz. Mesleki gelişiminizi ilerletmek için belirli seyahat ve eğitim fırsatlarını düşünüyor olabilirsiniz. Fikirleriniz devraldıkça, Pluto’nun takıntılı, kontrol edici doğasına dikkat edin. Bir zihniyete veya bir fikre çok fazla eğilirseniz, yanlışlıkla yanlış şeye odaklanabilirsiniz. Yüzünüze inat olsun diye burnunuzu kesmeyin. Profesyonel seçeneklerinizi keşfetmeye devam ederken açık fikirli olun.


28 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa, bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, bugünün astro-havası, yön duygunuz söz konusu olduğunda büyük olasılıkla güçlü bir değişim yaşayacağınız için sizi sonraki adımlarınızda gerekli değişiklikleri yapmaya çağırıyor. Örneğin, Merkür (kararlılık arayan ikinci değer sistemleri evinizin göksel hükümdarı) burcunuzda gezinmeye devam ediyor, ancak aynı zamanda geniş dokuzuncu macera, bilgelik ve yüksek öğrenim eviniz aracılığıyla Pluto ile uyumlu hale gelecek. Fikir değişimi? Bazılarınız uzun mesafeli bir bağlantıda veya belki de modası geçmiş bir inanç sistemiyle ilgili olarak güçlü bir atılım yaşayabilirsiniz.


28 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün sessiz iç gözlem ve meditasyon için birkaç dakikanızı ayırın, çünkü iletişimsel Merkür dönüştürücü Plüton ile tatlı bir bağlantı paylaşıyor. Bu kozmik iklim sizi ruhsal olarak açarak diğer tarafla bağlantı kurmak için ideal bir zaman haline getirecek. Gün gelişmeye devam ederken ve Luna şifalı asteroit Chiron’a sığınırken, bir arkadaşınızı cesaretlendirmeye çağrıldığınızı hissedebilirsiniz. Bir başkasına tezahürat yapmak kesinlikle size bir tatmin duygusu getirecek olsa da, bu desteğin bir kısmını kendinize göstermeniz de aynı derecede önemlidir. Ayrıca, duygusal tükenmenize neden olabileceğinden, size çok fazla sorun bırakabilecek kişilerden kaçınmak isteyebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.