Boğa Burç Yorumları 23 Nisan 2022

Boğa burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 23 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kelimelerle olan yolunuz efsanevi — şu anda listelerin dışında. Hemen hemen herkesi kraliyet mensubu olduğuna ikna edebilirsin, o yüzden kasabaya o tatlıyı çekici yapana kadar onlar sana aşık olana kadar git.


23 Nisan 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Zaman kaybı konusunda kendinizi hırpalamayın. Kendinize temiz bir sayfa açın ve rahatlayın.


23 Nisan 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, profesyonel ortamınızdaki sorunlar hafta sonunu mahvetmekle tehdit edebilir, çünkü Kova ayı işleri alt üst etmenin yollarını arar. Barışçıl bir gün olması gereken bir günü bozduğunuz için iş arkadaşlarınız veya patronunuz tarafından hüsrana uğrayabilirsiniz, ancak sınır koymak bir seçenek olmayabilir. Ne yazık ki, bu akşam Luna’nın pervasız Uranüs ile karşı karşıya gelip hayatınıza daha fazla kaos fırlatmasıyla enerji gerilim getirmeye devam edecek. Kargaşa sizi bulduğunda, özellikle de önemsediğiniz birinin duygularını derin bir düzeyde içeriyorsa, topraklanmış ve sakin kalmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.


23 Nisan 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Devam et, Boğa! Kova’daki son dördün ayının altında zorunlu bir enerji var. Bir başarıya ulaşmak için çalışmak veya kendinizi benzersiz bir profesyonel olarak ortaya koymak gibi, kariyerinizde bir hamle yapmak için ani bir dürtü hissedebilirsiniz. Alışılmadık profesyonel kimliğinize ve fikirlerinize yaslanmak için mükemmel bir çeyrek ay olabilir. Merkür, Boğa burcunda da kuzey ay düğümüyle kavuşum yaptığından, merak uyandıran Mercurial tarafınızın bugün ortaya çıkacağını görebilirsiniz. Bu enerjiyi, tipik olmayan profesyonel fikirlerinizi dile getirmek ve öne çıkarmak için kullanın!


23 Nisan 2022 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün astro-havası, özellikle romantik bir ortaklığın başlangıç ​​aşamalarında olanlarınız olmak üzere, önemli bir kişiye karşı hissettiğiniz yerçekimi çekimine muhtemelen ışık tutacaktır. Boğa, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli eviniz aracılığıyla parıldayan ayın yanı sıra, Luna, bir dizi sezgisel yükleme ve genel aydınlanma getirebilecek olan burcunuzda Merkür ve Uranüs ile karşıt olarak oturacak. , belirli bir kişi ve/veya aşk ilgisi ile ilgili olarak. Neyse ki, Luna’nın gezegen yöneticiniz Venüs ile uyumlu üçgeni, gününüzün dinamiğine size ekstra bir şeyler katıyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.