Boğa Burç Yorumları 21 Nisan 2022

Boğa burcunun 21 Nisan 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Boğa burcunun 21 Nisan 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Nisan 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun 21 Nisan 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun 21 Nisan 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu 21 Nisan 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Tonlarca bagajınız yok – o zaman yine herkesin biraz var. Şimdi, bu kötü işlerden bazılarını bırakmanın ve sizi ağırlaştıran tüm o zihinsel saçmalıklar olmadan işleri daha çok sevip sevmediğinizi görmek için iyi bir zaman.


21 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hayatınıza dönüp bakmak size en fazla eğlenceyi ve içgörüyü sunuyor.


21 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay bugün Oğlak burcunda ve haritanızın maneviyatı yöneten sektöründen geçerek kendiniz ve evrenle bağlantı kurmanız için harika bir zaman yaratıyor. Diğer taraf sizinle çalışmak için istekli olacağından, bu ay yerleşimini biraz meditasyon veya mum büyüsü yapmak için kozmik bir işaret olarak kullanın. Bu akşam Luna, beklenmedik Uranüs’ü öpüp masaya alışılmadık ve eğlenceli bir enerji getirdiğinde, küçük nimetler ve eşzamanlılıklar sizi bulabilir. Bu aynı zamanda, özellikle de bir macera yaşamaya çağrıldığınızı hissediyorsanız, tipik rutininizden uzaklaşmak için harika bir zamandır.


21 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ani hareketler yapmamaya çalış Boğa. Dikkatli bir dünya işareti olarak, güvenilir ve sorumlu olma eğilimindesiniz. Ancak Oğlak burcundaki ay, burcunuzda hem güneşi hem de Uranüs’ü üçgen yaptığından, farklı bir şey yapmak için radikal bir şekilde ilham almış hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, büyük olasılıkla spontanlığınız üzerinde profesyonelce hareket etmeniz gerekecektir. Mevcut işinize başlamak ve ayrılmak yerine, bu enerjiyi ilham verici değişime doğru adımlar atmak için kullanabilirsiniz. Gözünüzde büyüttüğünüz bir işe başvurmak ya da kendinizi iyi hissettiren bir şey giymek olabilir!


21 Nisan 2022 Perşembe Boğa Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna, Oğlak burcunda ve macera, dünyevi arayışlar ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak aynı anda burcunuzdaki Merkür ile uyumlu olacak. Boğa, belirli bir bağlantı veya belki de bu bireyi çevreleyen inanç sistemi üzerinde kafa yoruyorsanız, bu astrolojik sinerji büyük olasılıkla netlik ve temellendirme getirecektir. Ayrıca, her bağlantının başlangıç ​​evrelerinde gelen romantizm ve tutkuya karşı isteksiz olduğunuzdan değil; uzun vadede avantajlardan yararlanmak için sadece daha somut konulara odaklanıyorsunuz. Luna’nın Venüs, Jüpiter ve Neptün’e altmışlığı sizi hayal etmeye, tezahür etmeye ve görselleştirmeye devam etmeye teşvik eder.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.