Boğa Aylık Burç Yorumları Neler? Boğa Burç Yorumu Mayıs 2022

Boğa burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Boğa burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Boğa burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Boğa burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Boğa burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Boğa burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Boğa Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Potansiyeliniz

Güneş 20 Mayıs Boğa’ya kadar burcunuzda devam ediyor, bu da kendinizi dünyaya yansıtmak için mükemmel bir zaman olduğu anlamına geliyor. Planlarınız ve hedefleriniz neler? Şimdi onları harekete geçirme zamanı.

Bu ay aynı zamanda ruhsal bölgenizde işlerin gidişatı üzerinde etkisi olacak dinamik bir enerji birikimi görüyor. Kişisel planlarınızda ilerlemek istediğiniz kadar, bu, içsel oyununuzu çok güçlü bir şekilde geliştirmek için bir fırsattır.

Sınırlarınızın ötesine geçmenize yardımcı olabilecek bir öğretmen veya yaşam koçuyla bağlantı kurmak için harekete geçilmiş hissedebilirsiniz. Sizi konfor alanınızdan çıkaracak, başarmak istediğiniz bir şey olabilir. Eğer öyleyse, bu bir başlangıç ​​yapmadan önce hazırlanmak için bir zaman olabilir.

İşleri karmaşıklaştırabilecek bir konu, Merkür’ün 10 Haziran’dan 3 Haziran’a kadar olan gerileme aşamasıdır. Bu, kısmen para bölgenizde gerçekleşir ve bu da ödemeleri ve genel olarak mali işleri geciktirebilir. Büyük bilet satın almayı düşünüyorsanız, evrakları ve makbuzları sakladığınızdan emin olun.

Bu ay sizin için de önemli çünkü 15 Mayıs’ta Akrep burcunda ilişki ekseninizde bir ay tutulması var. Bu, gömülü duyguların yüzeye çıkmasına neden olabilir ve bir süredir üzerinde düşündüğünüz bir kararı vermenize neden olabilir.

Ayrıca iddialı Mars, 24’ünde Koç burcuna geçiyor, bu da psişenizi harekete geçirebilir ve sezginizi geliştirirken canlı rüyalar görmenize neden olabilir.

Güneş, 20 Mayıs’ta dört haftalık bir konaklama için İkizler burcuna geçtiğinde, finans daha fazla odaklanıyor. Bu, hisse alıp para durumunuzda ne gibi iyileştirmeler yapabileceğinizi görme fırsatınız.

Ayrıca bir yandan acele etme havasında olabilirsiniz ve otuzuncu gündeki İkizler burcundaki yeni ay, ilerlemek için en iyi zaman olabilir.


Boğa Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Güneş, Mayıs ayının başlarında dünyaya bağlı burcunuzdan geçerken duyularınız hiper-farkındadır. Pahalı parfümler, beş servisli gurme yemekler ve uzun profesyonel masajlar gibi şehvetli zevklerden gerçekten hoşlanıyorsunuz ve sizinle bunları şımartacak potansiyel bir ortağa ihtiyacınız var. Diğer lüks Boğalar veya güzellik seven Teraziler şimdi sizin için iyi eşleşmeler.

Utangaç Balık, son birkaç haftadır sevgi dolu lideriniz Venüs’e ev sahipliği yapıyor, bu nedenle 2 Mayıs’ta yüksek sesli, aktif Koç burcuna geçiş yaptığında bu tam bir uyanış çağrısı. Aşk hayatınız konusunda risk alma ve cesaret etme olasılığınız çok daha yüksek. şimdi, Boğa, ki bu senden çok farklı. Ne halt yaptığınızı merak eden ilgili arkadaşlardan gelen soruları yanıtlamaya hazır olun.

10’unda, konuşkan İkizler’deki Merkür’ün ne zaman geri hareket edeceğini muhtemelen anlayacaksınız, çünkü iletişim sorunları karmaşıklaşmaya başlayabilir. Düzenli olarak konuştuğunuz biri aniden sizi hayal kırıklığına uğrattıysa, bunun nedeni büyük olasılıkla teknik bir aksaklıktır ve başka bir şey değildir.

28 Mayıs’ta sevimli Venüs, güvenilir burcunuz için heyecan verici Koç’tan ayrılıyor ve bu spontane eşleşmenin heyecanını biraz kaçırabilirken, sağlam zemine geri döndüğünüz için mutlusunuz. Bazen “sıkıcı” kelimesiyle ilişkilendirilmekte sorun yok.


Boğa Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Venüs, 2 Mayıs’ta Koç burcuna geçtiğinde, işten bir adım geri atmaya ve kendi vizyonunuza odaklanmaya karar verebilirsiniz. Bu, kendi kurallarınıza göre oynamanız, kendi profesyonel alanınızı oluşturmanız veya kariyerinizi nasıl geliştirebileceğinize odaklanmaya başlamanız anlamına gelebilir.

Özellikle Jüpiter 10’unda Koç’a girdiğinde ve Mars iki hafta sonra hareket ettiğinde, projelerde ve çabalarda liderliği almak istemeyebilirsiniz.

İyi haber şu ki, özellikle güneş 20 Mayıs’ta İkizler’e girdiğinde ve İkizler’de yeni ay ayın sonunda meydana geldiğinde, finansal olarak hayatta kalıyorsunuz. Bu, paranızı biriktirmeye başlamanız veya yatırım yapmayı düşünmeniz için harika bir zaman.

Yirmi sekizinde Venüs sizin güneşinizle aynı hizaya geldiğinde işiniz ısınmaya başlıyor. Bu son derece önemli bir tarih çünkü yaptığınız işte daha kendinden emin ve kendinden emin hissetmeye başlayabilirsiniz. 22 Mayıs’ta Merkür geriliyor ve güneşinizle aynı hizaya geliyor olsa da, Venüs’ün enerjisi moralinizi ve mali durumunuzu artırmaya yardımcı olacak. İş yerindeki politikadan bıkmış olsanız da, Boğa, kendi işinizi yaparak ve kendi alanınızı yaratarak gelişebilirsiniz.


Boğa Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Çoğu burç için aşk havadadır, ancak Venüs 2 Mayıs’ta Koç burcuna girdikten sonraki ayın büyük bölümünde duygularınızı kendinize saklarsınız. hayatını mahvetmemek için kendin

Merkür İkizler’de geri giderken ve Jüpiter onuncu ayda Koç’a girdiğinde neye ihtiyacınız olduğunu keşfetmek için kendinizi sevmeye daha fazla odaklanın. Özellikle 15 Mayıs’ta, ay tutulması eski bir alevi hayatınıza geri getirerek romantizmi daha da karmaşık hale getirebilir.

Boğa, çok hızlı karar verme. Bir ilişkide neye değer verdiğinizi ve eski sevgilinizin, yirmisinde güneş İkizler burcuna girdiğinde size gerçekten ihtiyacınız olanı verip veremeyeceğini düşünün. Yapamazlarsa, dört gün sonra Mars Koç burcuna girdiğinde koparın. Onları sonsuza kadar engelleyin!

28 Mayıs’ta yöneticiniz Venüs burcunuza girdiğinde, ayın sonu yeni aşklar için güçlü bir olasılık getiriyor. Yazdan önce yeni sıcak tarihler bulmak için mükemmel bir zaman. 30’unda İkizler’deki yeni ay sırasında lüks bir yemek ve yemek için ilk randevuya çıkın. Baygınlık!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.