Başak Haftalık Burç Yorumları (4 Nisan – 10 Nisan Haftası)

Başak burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası neler bekliyor? Başak burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 4 Nisan – 10 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sizi doğru yöne iten momentumla savaşamayacağınız için, bu haftanın başlarında etkinliklerinize yön vermek yerine günün yön vermesine izin verin. Haftanın ikinci yarısında içinizde fışkıran yeni yaratıcı fikirler keşfedebilir ve sanatsal bir projeye başlayabilirsiniz. İyi vakit geçirmek ve sana çıkma teklif etmek üzere olan bir seksi etkilemek istiyorsan, bu hafta sonu açık fikirli olman gerekecek.


Başak Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Kendiniz için muazzam bir şefkat besleyin ve Venüs’ün kendisinin hassas Balık burcuna girdiği 5 Nisan’da kalbinizin rüya gibi sularına dalmanıza izin verin. Birisi zaman çizelgenizde çalışmıyor olsa bile kendinize ve başkalarına karşı nazik olun. Şu anda dersin bir kısmı, belirli bir şekilde olmasını isteseniz bile sonucu kontrol etme ihtiyacınıza teslim olmaktır. Arkadaşlarınızla vakit geçirerek ve insanlarla daha sosyal bir düzeyde bağlantı kurarak daha tatmin olmuş hissedeceksiniz. Şu anda bir flört senaryosunun yoğunluğundan geri adım atma ihtiyacı bile hissedebilirsiniz. Çiftler, birlikte dinlendirici bir Netflix ve soğuk döngünün tadını çıkarırken evde saklanmaya daha meyilli hissedebilirler.

Ayın ilerleyen saatlerinde Venüs, gizli ve paranormal alemlerin kişisel sekizinci ev bölgenizden Koç burcuna geçtiğinde, ortaklıklarınıza ve aşklarınıza daha fazla psişik olarak bağlı hissedeceksiniz. Ortaklıklarınızda bazı déjà vu deneyimleriniz olduğunu düşünüyorsanız, kesinlikle doğru noktadasınız. Bu tür transitler, sizi aramadan hemen önce birini düşünmenize veya hatta onunla karşılaşmadan önceki gün ruh eşinizle tanışacağınızı hissetmenize neden olabilir.


Başak Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta ilerledikçe, mevcut pozisyonunuza ne kadar yatırım yaptığınızı düşünmelisiniz, Başak.

4 Nisan Pazartesi günü Mars, Kova burcundaki Satürn ile kavuşum yaptığında, şu anki işinizin uzun vadeli bir şeye yol açıp açmadığını anlama zamanı. Bu nedenle, çalışma programınızda, rutininizde veya çevrenizde herhangi bir değişiklik yapmak istiyorsanız, bunu yapmak için kavuşumun enerjisini kullanın. Bazıları için bu, fütüristik vizyonunuzla uyumlu pozisyonlar için geçerli olacak. Diğerleri için bu, sizi uzun vadede işinize adamaya ve taahhüt etmeye teşvik eder. Ertesi gün Venüs Balık burcuna geçtiği için bu tür taahhütlerde bulunmak düşündüğünüzden daha kolay gelebilir. Şimdi karşı burcunuzda ve yücelmiş olan Venüs, profesyonel taahhütleriniz konusunda umutlu. Takip etmeye değer iş ilişkilerine ve anlaşmalara öncelik vermek için sezginizi dinleyin. Zamanınız, enerjiniz ve kaynaklarınız hakkında daha fazla yatırım yapmaktan bahsetmeye hazırsanız, bunu haftanın sonunda, 7-8 Nisan Perşembe ile Cuma günleri arasında Merkür Koç’ta hem Mars’ı hem de Satürn Kova’da altmışlık açı yaptığında yapın.


Başak Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yoğun bir hafta ama çok şey yapıyorsunuz.

Hafta 3 Nisan Pazar günü, iş evinizde Venüs Kova’da, keyif evinizde Plüton’a yarı-sekstil yaparak başlıyor. Bugün işinizden gerçekten keyif alabilirsiniz. Kiminle çalıştığınızdan keyif alıyor olabilirsiniz ya da bugün ofiste tek kişi olduğunuz gerçeğini seviyor olabilirsiniz.

4 Nisan Pazartesi günü Kova burcundaki Mars, iş arkadaşlarınızla evinizde Satürn ile kavuşum yapacak. Amiriniz veya başka bir yetkili kişi ile omuz omuza çalışıyor olabilirsiniz. Günün sonunda, patronunuz size ve iş ahlakınıza karşı yeni bir saygıya sahip olacak. Başak, bu seni terfi ve büyük bir artışa giden yola sokabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.