Başak Haftalık Burç Yorumları (25 Nisan – 1 Mayıs Haftası)

Başak burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası neler bekliyor? Başak burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bazı ilginç bağlantıları kendine çekiyorsun.

Hafta 24 Nisan Pazar günü, Merkür’ün eğitim evinizde Boğa burcunda, emek evinizde Satürn’e kare açı yapmasıyla başlıyor. Başak, bir dönem ödevi üzerinde çalışıyor veya önemli bir sınava çalışıyor olabilirsiniz. Yakında bir profesyonel lisans sınavına giriyor olabilirsiniz, bu nedenle notlarınızı gözden geçirmek için Anki bilgi kartları oluşturuyorsunuz. Bu, bilgileri hatırlamak için en iyi yöntemleri bulmak için çalışma alışkanlıklarını gözden geçirmek için mükemmel bir zamandır. Bir “benimle çalış” YouTube videosunu açabilirsiniz, böylece yalnız çalışmak zorunda kalmazsınız.

26 Nisan Salı günü Merkür denge evinizde Jüpiter ile altmışlık açı yapacak. Çalıştığınız sınava girmek için harika bir gün. Bugün test etmek mutlu sonuçlar getirebilir. Başak, ya da bitmiş ödevini öğretmene teslim et. Ve romanınızı bitirdiyseniz, onu da Amazon’a yükleyin. Bugün yazmak, öğretmek ve yayınlamak için iyi.


Başak Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi ve Salı sizin için çok meşgul ve çevrenizdeki insanlar (özellikle işte) garip ve mantıksız beklentilerle dolu olacak. Hepsini zorlayın ve kendi kişisel akıl sağlığı ve rahatlama adanız gibi olacak olan haftanın ortasına geleceksiniz. Keyfini çıkarın ve bir iki randevuyu korkutup korkutamayacağınıza bakın. Hafta sonu, büyük, yeni ve korkutucu bir şeye atlamanın zamanı olabilir, ancak kendinizi taahhüt etmeden önce sonuçlarına katlanabileceğinizden emin olun. Duygularınız çok açık.


Başak Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Macera seni bekliyor Başak!

24 Nisan Pazar günü Boğa burcundaki Merkür Kova burcundaki Satürn ile kare açı yaptığında işinizin nereye varabileceği konusunda sohbetlere açık olun. İşinizi farklı bir yöne çekebilecek bir eğitim veya seyahat fırsatı hakkında yeni fikirler ve sohbetler gündeme gelebilir, bu nedenle açık olun. keşfetmek için olanaklarınıza! Bu süre zarfında Merkür, Balık burcunda Neptün ile de 60’lık açı yapacağından, Neptün algınızı ve konuşmaların ayrıntılarını bulandırabileceğinden sözlü taahhütlere dikkat etmek isteyebilirsiniz. Birkaç gün sonra Merkür, Jüpiter’i Balık’ta altmışlık yapacak, bu da bazı konuşmaların şanslı bir fırsata yol açabileceğini ima ediyor! Venüs ayrıca Neptün ile Balık burcunda kavuşum yapacak ve bu da profesyonel seçeneklerinizi keşfetme şansını taahhüt etmeye hazır olabileceğinizi ima edecek. Doğru kararı vermek için ihtiyacınız olan tüm ayrıntılara sahip olduğunuzdan emin olun! Profesyonel keşiflere girişirken umutlu ve gerçekçi olabilirsiniz. 29 Nisan Cuma gününe kadar Plüton, Oğlak burcunda geri harekette olacak ve bu da profesyonel tutkularınızı, sanatsal vizyonunuzu ve yaratıcılığınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebileceğini gösteriyor. Ardından Boğa burcundaki parçalı güneş tutulması sizi kesinlikle kariyerinizde bir kasırga macerasına çıkaracak!


Başak Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Birlikte büyüme tutkusu, akıcı romantik ilişkilerin temelinde yatar. Sevgilinizle oturun ve ilişkinize daha fazla eğlence katmak için bir oyun planı yapın. Kendinizi daha tatmin olmuş hissetmek için neye ihtiyacınız var? Bir ortaklıkta durgun hissettiğinizi kabul etmek sorun değil. Bunların göz korkutucu sorular olması gerekmez, özellikle de bir başkasıyla araştırıldığında. Siz değiştikçe ilişkileriniz de değişir, bu yüzden onları olabildiğince taze tutmanız gerekir. İlişkinize eğlenceyi ve kendiliğindenliği nasıl yeniden katabileceğinizi düşünün. Aşk, olmasını istediğine karar verdiğin her şeydir.

Yalnız Başaklar, oraya geri dönmek için harika bir zaman olduğunu görebilir! Bölgenizde bir flört sitesine veya hızlı flört etmeye hazır değilseniz, insanları daha doğal bir şekilde bulmak için ilgi alanlarınızla ilgili fikirler için MeetUp veya Eventbrite’a göz atın. Her zaman soyut resim kursuna gitmek istediyseniz veya çiçek aranjmanı ile ilgileniyorsanız, belki aşkınız da ilginizi çekiyordur. İstediğiniz aşkı elde etmek için keşfetmeniz gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.