Başak Haftalık Burç Yorumları (2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası)

Başak burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Başak burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası neler bekliyor? Başak burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta hayatın ve kazanmanın sınırlarını zorluyorsunuz.

Hafta 1 Mayıs Pazar günü, ilişkiler evinizdeki Venüs Balık burcunda, macera evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Başak, ani bir çekim, ani bir karara neden olabilir. İlgi çekici bir kişiyle randevu için bir toplantıyı iptal edebilirsiniz. Aslında, yeni tanıştığınız birine sınırda takıntılı olabilirsiniz. Bu açıkça cinsel türden bir bağlantıdır ve bir araya geldiğinizde kimyasal bir reaksiyon olur.

3 Mayıs Salı günü Jüpiter Balık burcunda aynı Plüton ile altmışlık açı yapıyor. İkiniz için de gerçekten faydalı olan bir iş ortaklığı fırsatı var. Başak, bağlantıyı başlattığınızda bu olur. Bir iş arıyorsanız, eski meslektaşlarınızla iletişime geçin ve yeni şirketlerinde nasıl olduklarını görün.


Başak Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Duygularınız Pazartesi günü hayatınızda büyük bir itici güç olacak, ancak sizi nereye iteceklerini kimse tahmin edemez. Kesin olan bir şey var ki, sorumluluklarınız haftanın büyük bölümünde size yetişecek. Başka ne olursa olsun, işine bakmak zorunda kalacaksın. Hafta sonunuz harika, pozitif enerji ve yaratıcı maceralarla dolu olmalı. Mümkünse Pazar günü hayatınızın detaylarıyla oynamaya çalışın.


Başak Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Hepimiz, bir kişiye bağlanmadan önce kafanızı kullanma ve çok düşünme eğiliminde olduğunuzu biliyoruz. Süper analitik doğanız, ilişkiyi nasıl sürdürmek istediğinize ve bir taahhüt gerçekleşmeden önce kimin peşinden gitmek istediğinize karar vermenizi sağlar. Bu olduğunda, çıkmaktan nefret ettiğiniz için tamamen bir ilişkiye atlarsınız. 2 Mayıs’ta Venüs sekizinci yakınlık evinize girdiğinde, aşktan ne istediğinizi düşünmeye başlayacaksınız.

Gerçek şu ki, sizin için bu hafta sizi tamamen etkileyecek sıradan bir randevu diye bir şey yoktur. Balınız olmayacak biriyle zaman kaybetmek istemediğiniz için, doğrudan “ilişkiyi tanımlama” konuşmasına başlayacaksınız. Onu kilitlemeyi seçmek, şu anda nasıl çıkmayı seçeceğinizdir. Konu aşk olduğunda ne istediğinizi ve nasıl istediğinizi bulma sürecindesiniz. Şimdi, potansiyel bir ortağa taahhütte bulunmadan önce, kendi şartlarınıza ve zaman çizelgenize göre ilişkinin geleceğini analiz etmek için zihninizi kullanacaksınız.


Başak Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bazı taahhütler ve ilişkiler, kariyerinizde yeni kapıların kilidini açabilir, Başak.

Yaratıcı sürecinizin dönüşümü ve profesyonel kendini ifade etme yoluyla güçlendirme, 1 Mayıs Pazar günü Balık burcundaki Venüs altmışlık Plüton Oğlak burcunda geri giderken yavaş yavaş değişmeye başlayacak. eskilerden git İş ilişkilerinizde de kendinizi daha fazla ifade etmeye başlayabilirsiniz! Ertesi gün Venüs, varlıklarınızı, kaynaklarınızı, yatırımlarınızı ve borcunuzu ateşleyen Koç burcuna giriyor. Şimdi Venüs parlıyor, sadece finansal rezervlerinizi güvenceye almakla kalmayıp aynı zamanda dönüştürmek için ihtiyacınız olan şeyin peşinden giderken daha iddialı hissedebilirsiniz. Ancak dürtüsel olarak yeni kredilere veya yatırımlara atlamaya dikkat edin! Önümüzdeki birkaç gün boyunca Jüpiter Balık burcunda Plüton’u Oğlak burcunda geri giderken, Mars Balık burcunda Uranüs Boğa burcunda altmışlık yapacak. Altmışlıklar, belki de sizi farklı taahhütler, düzenlemeler ve ortaklıklar ile hizalayarak, profesyonel yörüngenizde muazzam yaratıcı yeniden yönlendirme anlamına gelir. Haftanın sonunda, Venüs Koç’ta altmışlık, Merkür İkizler’deyken kariyer yolunuzun yönünü değiştirmek için neye sahip olmanız gerektiği konusunda daha güçlü hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.