Başak Burç Yorumları 5 Nisan 2022

Başak burcunun 5 Nisan 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 5 Nisan 2022 Salı günü neler bekliyor? Başak burcunun 5 Nisan 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 5 Nisan 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 5 Nisan 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 5 Nisan 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

5 Nisan 2022 Salı Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün yapmak istiyorsanız çok farklı bir şey denemeniz gerekiyor – belki de birini biraz itmeniz veya o kişi sallanmaya başladığında devralmanız gerekecek.


5 Nisan 2022 Salı Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Önemsiz bir ilgi, hayatınızın derin ve anlamlı bir parçası olmaya başlıyor.


5 Nisan 2022 Salı Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün tatlı Venüs Balık’a ve haritanızın kalp meselelerini yöneten sektörüne girerken, sevginin tüm formlarıyla çevrili olduğunuzu hissedeceksiniz. Bu titreşimler önümüzdeki birkaç hafta boyunca oyalanacak ve yolunuza rüya gibi ve romantik bir enerji getirecek. Bu kozmik iklimi, kendinize romantizm yapmak için bir bahane olarak kullanın, mümkün olduğunca çekiciliğe ve rahatlamaya yaslanın. Bu gecenin ilerleyen saatlerinde ay, şifalı asteroit Chiron ile destekleyici bir bağlantı oluşturarak, özellikle işinizle veya en yakın ilişkilerinizle ilgiliyse, taşıdığınız herhangi bir stresi serbest bırakma fırsatı verir.


5 Nisan 2022 Salı Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, tabağında çok şey var ama yine de yeni ne var? Bunun ilk rodeonuz olmadığı bir sır değil, ancak zihinsel aşırı yüklenme ve genel stres faktörleri aşk hayatınızı büyük olasılıkla etkileyecektir. Örneğin, birleşmelerden, paylaşılan kaynaklardan ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci evinizin göksel hükümdarı olan Mars, bugün Kova’da yapılandırılmış Satürn ile güçlerini birleştirecek ve iş sıkıcı işlerinize geldiğinde, çelişkili bir ivme ve kısıtlama sinerjisini tetikleyecek. Güzel haberler? Venüs, Balık’ta ve her zaman bir artı olan, anlaşmalar, uzlaşma ve önemli diğer evlerin taahhüt ettiği yedinci eviniz olacak.


5 Nisan 2022 Salı Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Şimdi profesyonel taahhütlerinizi derinleştirme zamanı, Başak! Hem Venüs hem de Jüpiter zıt burcunuz Balık’tayken, çalışma ilişkilerini ve yeni taahhütleri eğlendirmeye teşvik edilirsiniz. Sizinle çalışmayı bekleyen yeni müşteriler, iş arkadaşları ve işletmeler ortaya çıkmaya başlayabilir. Balıktaki Venüs ayrıca yeni sözleşmelere, sorumluluklara ve diğer iş fırsatlarına yol açabilir. Her olası taahhüdü manevra ederken, pozitif coşkunun sizi süpürmemesi için düz bir kafa tuttuğunuzdan emin olun. Balık enerjisi potansiyel olarak kafa karışıklığına neden olabilir, bu yüzden neye bulaştığınızı bildiğinizden emin olun!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.