Başak Burç Yorumları 28 Nisan 2022

Başak burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 28 Nisan 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda bir hız trenine biniyormuş gibi hissetseniz bile rahatlamaya çalışın. Her zaman heyecanı severdin, değil mi? Neşeli bir tavır ve açık fikirlilik, heyecanı daha eğlenceli hale getirmekten başka bir işe yaramaz.


28 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sonunda birinin parmağının altından çıkacaksın. Özgürlüğünün tadını çıkar.


28 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yaratıcılık her yere götürebilir, Başak. Yeteneklerinizi, becerilerinizi ve profesyonel tutkularınızı dönüştüren Oğlak burcundaki Pluto ile çok şeyin değiştiğini görebilirsiniz. Yetenekleriniz daha gelişmiş ve tanımlanmış olabilir. Kendini ifade etmene hitap eden tutku projeleri ve sanatsal yan koşuşturmalar başlamış olabilir. Pluto, Merkür’ü Boğa’da üçgen yaptığından, kariyerinizde büyümeye devam etmek için bir sonraki maceranızı düşünmelisiniz. Mesleki gelişiminiz, belki de eğitim veya seyahat yoluyla keşifte yeni bir yolculuğa çıkmak üzere. Senin için saklanacak çok şey var!


28 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Başak, aşk dilinizin temeli, bugünün açıklayıcı astro-havası altında ön plana çıkıyor, bu nedenle olaylara açık bir kalp ve zihinle yaklaşın. Örneğin, Ay’ın Koç’a girmesine ve birleşmeler ve ortak girişimlerden oluşan sekizinci evinize ek olarak, Luna, duygusal karşılıklılığın olmadığı, değişimlerinizden geçmişteki yaralara kadar her şeyi vurgulayarak yaralı şifacı Chiron ile kavuşacak. Dahası, gezegen yöneticiniz Merkür, beşinci aşk, tutku ve zevk eviniz aracılığıyla güç merkezi Plüton ile uyumlu hale gelecek ve bu da bastırılmış bir duyguya ve/veya tutkuya ışık tutacaktır. Bu bölümü kapatmaya hazır mısınız?


28 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, yönetici gezegeniniz Merkür’ün Plüton ile tatlı bir bağlantısı olduğu için, bu sabah ilham ve topraklanmış hissederek uyanmalısınız. Sanatsal bir çıkışınız varsa, yaratıcı fikirler kolaylıkla akacağından, beslediğiniz tutku projeleri üzerinde çalışmak için şimdi iyi bir zaman olabilir. Bu arada, Koç Ayı ve şifalı asteroit Chiron arasındaki kozmik bir ittifak, güneş sekizinci evinize odaklanmanızı sağlayacak ve sizi kişisel gücünüze erişmeye teşvik edecek. Fikirlerinizi paylaşmaktan, sesinizi kullanmaktan ve sizi dikkate alınması gereken bir güç yapan nitelikleri benimsemekten korkmayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.