Başak Burç Yorumları 21 Nisan 2022

Başak burcunun 21 Nisan 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 21 Nisan 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Başak burcunun 21 Nisan 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 21 Nisan 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 21 Nisan 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 21 Nisan 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

21 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Şu anda sahip olduğunuzdan daha fazlasını istiyorsunuz – neyse ki, elde etmesi zor olmayacak iyi bir şey. Açgözlülük gibi gelebilir ama derinlerde bir yerde hak ettiğinizi aldığınızı bilirsiniz.


21 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün yaşam yolunda seyahat ederken, dolambaçlı işaretleri görmezden gelin. Odaklanın.


21 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, Oğlak burcu ile tutkulu Mars arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah aşk seni harekete geçirecek. Bu enerji, alarmınız çalmadan önce uyanmanızı sağlayarak yaratıcı bir proje veya günlük üzerinde çalışmak için iyi bir zaman olabilir. Bu gece Luna sürprizlerle dolu Uranüs’e bir öpücük gönderip haritanızın ruhsal sektörünü harekete geçirdiğinde işaretlere ve eşzamanlılıklara dikkat edin. Bu kozmik iklim, evren size rehberlik etmenin yollarını aradığı için aydınlanma anlarına da yol açabilir, bu da ruhunuza giren parlak fikirleri belgelemenizi önemli hale getirir.


21 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugünün dünyevi üçgenlerinden hoşlanıyor musun, Başak? Oğlak burcundaki ay, Boğa burcunda hem güneşi hem de Uranüs’ü üçgen yaptığından, özellikle ilham almış hissedebilirsiniz. Enerjinin bolluğu iş ahlakınızı ve tarzınızı tamamlıyor. Gününüze devam ederken, tutku projeleriniz üzerinde çalışırken son derece kararlı hissedebilirsiniz. Yeni bir profesyonel maceraya yol açabilecek işlerden kopmak için harika bir gün olabilir. Bu nedenle, bir beceriyi geliştirmek, bir atölyeye yetişmek, hatta işinizde daha iyi olmak için biraz pratik yapmak için ilham alabilirsiniz.


21 Nisan 2022 Perşembe Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Yurtdışına seyahat ederken tanıştığınız birine karşı hisler besliyor musunuz, Başak? Bu eski bir sınıf arkadaşı veya sizden uzakta olan biri değilse, farklı bir kültürel geçmişe sahip olabilirler. Her iki durumda da, coğrafi veya din açısından, bağlantınızın benzersizliği tam olarak ikinizi de birbirinize çeken şeydir. Astrolojik olarak, bunların hepsi, tutku, zevk ve romantizmin beşinci eviniz olan Oğlak burcundaki ayın yolculuğu sayesinde, hepsi gezegensel yöneticiniz Merkür ile uyum içindeyken. Netlik ve ivme bekleyin, ancak dahası da var. Luna ayrıca ilişki sektörünüzde Venüs, Jüpiter ve Neptün ile seks yapacak, ki bu sihirli bir şey değil.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.