Başak Burç Yorumları 17 Nisan 2022

Başak burcunun 17 Nisan 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Başak burcunun 17 Nisan 2022 Pazar günü neler bekliyor? Başak burcunun 17 Nisan 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun 17 Nisan 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun 17 Nisan 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu 17 Nisan 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Nisan 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Rüyalarınızı dinleyin — şu anda size kesinlikle bir şey söylemeye çalışıyorlar. Bunları bir yere yazmalı ya da en azından seni gerçekten derinden anlayan biriyle konuşmalısın.


17 Nisan 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biriyle başlamak eğlenceli olmalı. Değilse, olması gerektiği gibi değildir.


17 Nisan 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, tatlı Venüs Merkür ve Uranüs için destekleyici bir açı oluştururken, haritanızın sevgiyi ve maneviyatı yöneten sektörlerini aktive ederken, bugün açık bir kalple yol göstermeyi bir amaç haline getirin. Sizi çevreleyen insanlarla bir bağ hissedeceksiniz ve evrensel aşk kavramına girmenize yardımcı olacaksınız. Ne yazık ki, bu akşam Akrep ayı Merkür ve Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde hava biraz sertleşebilir. Bu süre zarfında olumsuz bir karakterle karşılaşabilseniz de, düşük titreşimlerinin, aksi halde mutlu bir gün olması gereken bir günden uzaklaşmasına izin vermemeye çalışın.


17 Nisan 2022 Pazar Başak Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin nereye varabilir, Başak? Boğa burcundaki Merkür ile Balık burcundaki Venüs sekstilleri olarak profesyonel bir macerada ilerlemek için elinizde olan her şeyi kullanabilirsiniz. Venüs bağlılık odaklıdır ve sizi birlikte çalışabileceğiniz doğru iş arkadaşları, müşteriler ve kuruluşlarla sezgisel olarak hizalar. Bu ilişkiler, çalışma ilişkilerinizle yeni bir gelişim yolculuğuna çıkabileceğiniz için Merkür’ü düşünmek için yiyecek verebilir. Bir çıraklık, ya öğrenci ya da akıl hocası olarak sizinle gelişebilir. Hatta sizi yeni bir şehre götürecek yeni bir işe bile başlayabilirsiniz.


17 Nisan 2022 Pazar Başak Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İlk elden bildiklerinize tutunuyorsunuz, ama biz konuşurken size sunulan sonsuz olasılıkların da farkındasınız, Başak. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, Luna, üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevrenizde parıldayarak gezegen yöneticiniz Merkür’e ve özgürlüğü seven Uranüs’e doğrudan karşı çıkacaktır. İnanç sistemleri etrafındaki zorluklar ve/veya çatışmalar muhtemeldir, ancak iyi haber şu ki, Luna, kararlı ortaklıkların yedinci eviniz aracılığıyla Mars ve Venüs ile uyum içinde olacak. İlahi zamanlamanın akışına teslim olmak her şeydir, bu yüzden titreşimleri yüksek tutun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.