Başak Aylık Burç Yorumları Neler? Başak Burç Yorumu Mayıs 2022

Başak burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Başak burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Başak burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Başak burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Başak burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Başak burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Başak Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Dönüşüm Zamanı

Güneşin Boğa’daki varlığı, 20 Mayıs Başak’a kadar seyahat ve macera sektörünüzü aydınlatıyor, sizi vahşi tarafta bir gezintiye çıkmaya ve yeni seçenekleri keşfetmeye teşvik ediyor. Bu, konfor bölgenizden çıkmaya ve yeni deneyimler ve fırsatların keyfini çıkarmaya hazır olduğunuzda çok heyecan verici bir zaman olabilir.

Finans, iş, değişim ve dönüşüm sektörünüzde bu ay gelişen güçlü bir vurgu da var. Güzel Venüs 2 Mayıs’ta ilerliyor, ardından 10 Mayıs’ta iyimser Jüpiter ve 24 Mayıs’ta şımarık Mars geliyor. Planlarınızı daha ileri götürmek ve erişiminizi genişletmek için inanç ve iyimserliğe sahip olacaksınız. Ve eskiyi bırakıp yeniyi kucaklayarak birçok yönden fayda sağlayabilirsiniz.

Onuncu ayda, filo ayaklı Merkür, kariyer ve hırs sektörünüzde gerilemeye başlıyor ve 3 Haziran’a kadar öyle kalacak. Önemli bir şey imzalamadan veya uzun vadeli bir taahhütte bulunmadan önce dikkatlice düşünün, çünkü koşullar hızla değişebilir. Bu konularda biraz esneklik çok yardımcı olacaktır.

15 Mayıs’ta, Akrep burcunda ay tutulması ve bazı güçlü duyguların yüzeye çıkmasına neden olabilecek konuşma ve düşünce sektörünüzde gerçekleşecek. Bir durum öne çıkabilir, ancak içten bir iletişim sorunu çözmenize yardımcı olabilir.

Güneş Boğa’dan ayrılıyor ve yirminci ayda İkizler’e ve hedef ve tutkular sektörünüze gidiyor. Her zamankinden daha fazla ilgi odağı olabilirsiniz, bu da mal ve hizmetlerinizi tanıtmak veya özgeçmişinizi önemli şirketlere göndermek için harika bir zaman olabilir. Başarıya giden yeni yolları keşfetmeye hazır olacaksınız.

Chatty Mercury, 22 Mayıs’ta Boğa’ya geri dönüyor ve bu da seyahat düzenlemelerini etkileyebilir. Yola çıkmadan önce ihtiyacınız olan her şeye sahip olduğunuzu iki kez kontrol edin.

Son olarak, otuzunda İkizler burcundaki yeniay, farklı bir şeyi kucaklamaya hazırsanız, yeni bir başlangıç ​​yapmak için mükemmeldir.


Başak Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Başak, aya yoğun bir başlangıç ​​yapmaya hazır mısın? Çok yönlü lideriniz Merkür, Mayıs ayının başlarında yönettiği bir başka işaret olan havadar İkizler’de yüzüyor, bu nedenle normalden daha sosyalsiniz. Bekarsanız, takviminizin farklı tarihlerle dolma olasılığı yüksektir. Normalde tipiniz olarak kabul etmeyeceğiniz insanlarla vakit geçirmek ve konuşmaktan keyif alın.

İletişimsel Merkür 10 Mayıs’ta geri gittiğinde, hala çok yönlü İkizler’dedir ve bu, bu gerileme döngülerinin çoğuna eşlik eden olağan aksiliklerle başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. DM’nize yanıt alamazsanız, mesajlaşmaya geçin. Bu işe yaramazsa, görüntülü arama veya hatta bir e-posta gelebilir.

Ondokuzuncu ayda Merkür gerilemesi ile Jüpiter arasındaki bir altmışlık açı, size yakında gerçekleşebilecek bazı olumlu romantik değişikliklerin bir ön izlemesini verir. Nasıl ilerlemek istediğinizi dikkatlice düşünün, özellikle de beyin fırtınası oturumları ile planınızın olası başlangıç ​​tarihi arasında yeterli miktarda gecikme varsa.

23 Mayıs’ta güçlü bir Merkür-Mars altmışlığı var, ancak Merkür hala geri harekette olduğundan, gücünüzün bir kısmını alabilir. Konunun özüne inmeyi çok isteseniz de, özellikle eşiniz veya daha iyi tanımaya çalıştığınız birinin bir duvarı varsa, bu biraz zaman alabilir.


Başak Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

2 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna geçtiğinde, banka hesabınızın yükselişe geçtiğini görebilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken nokta, fazla harcama yapmaya ve birikimlerinizi yakmaya meyilli olabileceğinizdir. Yolda kaldığınızdan emin olmak için bir bütçe uygulayın Başak.

Bunun ideal bir hareket tarzı olmasının en önemli nedenlerinden biri, onuncusunda, haritanızın kariyer sektöründe Merkür retrosunun başlaması ve Jüpiter’in Koç’a girmesi ve sizi finansal olarak etkileyebilecek riskli profesyonel hamleler yapmaya teşvik etmesidir. Kariyeriniz, çoğunlukla Merkür’ün duraklaması nedeniyle durabilir ve güneş 20 Mayıs’ta İkizler’e girdiğinde ev cephesinde gerginlik yaratabilir. Bu nedenle, iş ve özel hayatınız arasında bir denge oluşturmaya odaklanmanız önemlidir.

Otuzuncu aydaki İkizler burcundaki yeni ay, işinizde sınırlar belirlemenizi ve kariyerinizin bir sonraki aşamasındaki meseleleri değerlendirmenizi istiyor. Her zaman olmak istediğiniz kişi olmak için çabalarınızı hızlandırmak için size teşvik veren yeni bir olasılık önünüze gelebilir.


Başak Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Ayınız, 2 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna geçtiğinde samimi bir notla başlıyor. Şehvetli bir bağlanma deneyimi sizi sevgilinize daha da yaklaştırarak ilişkinizi daha iyi hale getirdiğinden ilişkiniz ısınmaya başlar.

Onuncu ayda Merkür’ün İkizler burcunda gerilemesi bile romantizminizi öldüremez, özellikle de ilişkiniz daha halka açık hale geldikçe. Aslında, Jüpiter aynı gün Koç burcuna girerken, aşk ilişkiniz hakkında halka açık olmak sizi daha da yakınlaştırabilir. 15 Mayıs’taki ay tutulması sırasında duygularınızı iletmeyi unutmayın, böylece ikiniz de aynı fikirde olursunuz.

Tüm bu romantizmden sonra, yirmisinde güneş İkizler’e girdiğinde hâlâ kariyer hedeflerinize odaklandığınızdan emin olun. Flört hayatınızın sizi hırslarınızdan ve başarılarınızdan uzaklaştırmasına izin vermeyin. En iyi randevu geceniz, 24 Mayıs’ta Mars’ın Koç burcuna girdiği ve yatak odasına ekstra tutku getirdiği zamandır.

Artık ilişkiniz istikrarlı bir şekilde ilerliyor, Venüs yirmi sekizinde Boğa burcuna geçtiğinde daha derin konular hakkında konuşun. Birbirinizi anlamak, istikrarlı bir romantizme yol açabilir. 30 Mayıs’taki İkizler yeni ayı sırasında sevginizi kutlamak için halka açık bir randevu geceniz daha olsun.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.