Balık Burç Yorumları 29 Nisan 2022

Balık burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Balık burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 29 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Nisan 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bazen senin gibi doğal olarak enerjik bir maceracı için bile boş boş oturmak sorun değil. Bugün biraz sessiz ruminasyon için zaman ayırın. Tabii ki, sevimli birinin iç gözlemini bölmekten çekinmeyin.


29 Nisan 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eski bir arkadaşınız veya iş arkadaşınızla tekrar iletişime geçmeniz gerekiyor. Onlara bir e-posta gönderin.


29 Nisan 2022 Cuma Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne hayal ettiğinizi ve kiminle çalışabileceğinizi düşünün, Balık. Bugün, Oğlak burcundaki Plüton retrosu başladı ve önümüzdeki birkaç ayınızın dönüştürücü olacağını gösteriyor. Bazı ilişkilerde diğerlerine göre daha yakınlaştıkça profesyonel topluluğunuz değişebileceğinden, kendinizi kime bağlı olduğunuzu gözden geçirirken bulabilirsiniz. Özlemleriniz, kariyerinizde ilginç bulduğunuz şeylere bağlı olarak da değişebilir. Merkür de bugün İkizler burcuna girdiğinden, kariyer yolunuzda harika bir şeye yol açabilecek her fikri yazmalısınız!


29 Nisan 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda kişisel sorunlarınız yüzünden kendinizi biraz bunalmış hissediyorsanız, Koç ayı ve Satürn arasındaki tatlı bağlantı sayesinde bu sabah biraz rahatlamalısınız. Merkür bu öğleden sonra İkizler’e ve haritanızın iç meseleleri yöneten sektörüne girerken, önümüzdeki birkaç gün içinde evinizi düzenleme dürtüsünü hissedeceksiniz. Bu akşam, Luna şehvetli Boğa’ya girerken, sizi tam hafta sonu için tam zamanında, hayatı kutlamak, lüksü kucaklamak ve en yakın hissettiğiniz insanlarla sosyalleşmek için havaya sokarken daha fazla değişim kendini gösterecek.


29 Nisan 2022 Cuma Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balıklar, ay savaşçı gibi Koç burcunda ve şehvetli ikinci ev değer sistemlerinizde dolaşırken, duygusal istikrarınıza ve kalbinizin arzularına öncelik vermeye daha yatkınsınız, ancak kendinizi seçmekte yanlış bir şey olmadığını bilmek önemlidir. Aksine, bu tam olarak kozmosun yapmanızı istediği şeydir. Ve iyi, Venüs ve Jüpiter – büyük fayda sağlayanlar – burcunuzdan geçerken şanslısınız. Bu arada Merkür, hükümdarlık işareti olan İkizler’e ve duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinize, aile meselelerine ve en derindeki duygularınıza geri dönecek ve sizi kişisel ihtiyaçlarınızla daha fazla iletişim kurmaya teşvik edecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.