Balık Burç Yorumları 28 Nisan 2022

Balık burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Balık burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 28 Nisan 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yeni bir meydan okuma mı arıyorsunuz? Bugün imkansız görünen bir şeyi üstlenin – sadece delicesine ayrıntılı bir yemek pişiriyor olsa bile. Ya da sıcak bir randevu şeklinde bir yemek şirketi hazırlamak.


28 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatında tanışması gereken insanlar var. Bağlantıları şimdi yapın.


28 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Hayalleriniz ve arzu ettiğiniz topluluk hakkında konuşun, Balık. İşinizi yürütmenin bir parçası, arzulayacak bir şeye ve bağlantı kuracak insanlara sahip olmaktır; bu, bugün Oğlak burcundaki Plüton’un Merkür’ün Boğa burcundaki üçgeni ile ortaya çıkar. Kariyerinizde neyi başarmak istediğinizi düşünün. Neyin araştırmaya değer olduğunu belirlemek için iş arkadaşınızla birkaç hayaliniz ve fikriniz hakkında konuşun. Ardından, profesyonel olarak kiminle ilişkilendirilmek istediğinizi düşünün. Profesyonel yaşamınızı değiştirebilecek güçlü kişilerle ağ oluşturmaya başlamanın şimdi tam zamanı!


28 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayın Koç burcuna geçişi ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve güvenlik duygunuz üzerine, Luna (aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin göksel hükümdarı) yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek, bu da sizi bastırılmış duygularla ve/veya şehvetli zevklerinizden şehvetli arzularınıza kadar her şeyi çevreleyen geçmiş yaralarla yüzleşmeye zorlar. Balık, zevkin tanımı görecelidir ama aynı şekilde sevgilinizin bir zihin okuyucu olmasını bekleyemezsiniz. Bu nedenle, ister bekar olun, ister romantik olarak bağlı olun, kozmos sizi konuşmaya ve özür dilemeden gerçeğinizi kucaklamaya çağırıyor – tabu ve hepsi.


28 Nisan 2022 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

İletişimsel Merkür, dönüştürücü Pluto ile tatlı bir bağlantı paylaştığından, bugün güvenilir bir sırdaşa boşaltmak için kendinize izin verin, sevgili balık. Bu kozmik iklim, sizi ağırlaştıran herhangi bir duygusal yükü serbest bırakmanıza yardımcı olabilir, ancak paketinden çıkarmanıza yardımcı olacak bir arkadaşa ihtiyacınız olabilir. Bu arada, Koç ayı, şifalı asteroid Chiron’a kadar uzanıyor ve maddi alemlerde güzelliği bulmanıza yardımcı oluyor. Bu enerjiyi, kendi egonuzu okşamak ve daha sağlam bir temele doğru çalışıyormuş gibi hissetseniz bile, yaşamınızda istikrar yarattığınız için kendinize teşekkür etmek için de kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.