Balık Burç Yorumları 23 Nisan 2022

Balık burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Balık burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 23 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hepiniz iyi bir enerjiyle ateşlendiniz – umursadığınız biri için senaryoyu hazırlayın. Kendinizi ifade etmek için doğru kelimeleri bulacaksınız ve olağanüstü olumlu bir yanıt almalısınız.


23 Nisan 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün bazı şeyler hakkında çok spesifik olmaktan kaçının ve beladan uzak duracaksınız!


23 Nisan 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, iletişimsel Merkür ve karmik Satürn arasındaki sert bağlantı sayesinde, geçmişten gelen yalanlar bugün sizi rahatsız etmek için geri gelebilir. Eylemleriniz için dürüst sorumluluk almak yerine, yanlış şeyler söylerken yakalanırsanız, iki katına çıkmamaya çalışın. Ne yazık ki, bu kayalık titreşimler akşama kadar devam edecek ve Luna ile Uranüs arasındaki sert bir bağlantı ciddi bir karışıklık yaratabilir. Gizli bilgiler yüzeye çıkarken, şok edici haberlerle gerçekliğinizin değiştiğini hissedebilirsiniz. Düşük bir profil tutmayı başarabilirseniz, şimdi bunu yapmak için iyi bir zaman olabilir.


23 Nisan 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bireyciliğinize eğilmeye hazır mısınız, Balık? Bugünün Kova burcundaki son dördün, farklı bir zihniyeti somutlaştırmaya hazır. Eşsiz yeteneklerinizi çevreleyen kalıcı şüphe veya korkuları ortadan kaldırmalısınız. Gerçek yeteneklerinizi benimseyerek, ne kadar alışılmadık veya tuhaf olursa olsun, benzersiz bir profesyonel olarak parlayabilirsiniz! Parıldamak için ilham, bir iş arkadaşınızla yaptığınız bir konuşmadan veya Merkür Boğa’daki kuzey ay düğümüyle kavuştuğunda işteyken gelebilir. Eşsiz yeteneklerinizi konuşmada ve yakın çalışma ortamınızda göstererek, ileriye doğru daha emin hissedebilirsiniz.


23 Nisan 2022 Cumartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Balık, bekar veya bağlı, kozmos, aşk ve romantizm söz konusu olduğunda, kalbinizi ve zihninizi size sunulan olasılıklara açmanız için sizi teşvik eder. Ayın için için için yanan Akrep’e geçişi ve bugün egzotik dokuzuncu genişleme eviniz üzerine, Luna, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreciniz ve yakın çevreniz aracılığıyla Merkür’e ve asi Uranüs’e doğrudan bir muhalefet yapacak ve duygusal bir çekişme yaratacak. ideal durum senaryonuz ile şu anda ortaya çıkabilecek beklenmedik durumlar arasında. Luna, burcunuzda Mars ve Venüs ile uyum içinde, bu yüzden işler planladığınız gibi gitmezse cesaretiniz kırılmasın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.