Balık Burç Yorumları 18 Nisan 2022

Balık burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Balık burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Balık burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu 18 Nisan 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her zamankinden daha aziz hissediyorsunuz ve ihtiyacı olduğunu bile anlamayan birine yardım etmek isteyebilirsiniz. Yapabileceğin çok şey var, ama bu yeterli olmalı.


18 Nisan 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşlarınızın hepsi farklı, bu yüzden hepsine aynı davranmayı bırakın. Karıştırın.


18 Nisan 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

Venüs Merkür ile yumuşak bir bağlantı paylaşırken, tatlı Balık, minnettarlığınızdan faydalanmak için biraz zaman ayırın ve bu sabah sahip olduklarınızı takdir edin. Başkaları zor bir gün geçiriyor olsa da, Luna yönetici gezegeniniz olan rüya gibi Neptün’e bir öpücük üflerken, bu gerilimlerden habersiz ve mutlu hissetmelisiniz. Bu öğleden sonra, bir huzur ve ruhsal bağlantı duygusu sizi bulacak ve bu, evrenin size bu tür hedefler konusunda rehberlik sağlaması muhtemel olduğundan, umutlarınız ve hayalleriniz üzerinde meditasyon yapmak için iyi bir zaman olacak. Ay, Yay burcuna ve onuncu güneş evinize girdiğinde, odağınız bu gecenin ilerleyen saatlerinde profesyonel hırslara doğru kayacak.


18 Nisan 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Beklenmedik olanı bekle, Balık! Bugün Merkür, Uranüs ile Boğa burcunda kavuşum yaptığından, iş gününüz boyunca şaşırtıcı dönüşler ve dönüşler yaşayabilirsiniz. İşe farklı bir yoldan gitmek veya toplu taşımada olağandışı bir şey yaşamak gibi inanılmaz derecede erken başlayabilir. İşle ilgili konular, alışılmadık bir dönüş yapan bir konuşma gibi beklenmedik bir şekilde gidebilir. Birisi kimsenin beklemediği bir şey söyleyebilir. Hatta kendinize hiç benzemeyen bir şekilde konuşabilirsiniz. Bu olay sırasını yönetmenin en iyi yolu, onlarla birlikte gitmek ve sizi nereye götürebileceklerini görmek.


18 Nisan 2022 Pazartesi Balık Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Uzun vadeli vizyonlarınızı tezahür ettiriyorsunuz ve ufka sonsuz miktarda umutla bakıyorsunuz, Balık. Bu, özellikle Ay’ın Akrep’teki yolculuğunu ve macera, bilgelik, inanç sistemleri ve bilinmeyen topraklardan oluşan geniş dokuzuncu evinizi ve bu arada burcunuzda Jüpiter ve Neptün ile uyum içinde olduğunuzda geçerlidir. İlgilendiğiniz ve sizden uzakta olan biriyse, olasılıkları normalden daha fazla hayal ediyor ve hayal kuruyor olabilirsiniz, ancak büyük resmi gözden kaçırmamak önemlidir. Ayrıca, Luna aynı anda – bilinçsiz kalıpların gizli on ikinci evi aracılığıyla – Satürn ile yüzleşecek – yani her şey göründüğü gibi değil.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.