Balık Aylık Burç Yorumları Neler? Balık Burç Yorumu Mayıs 2022

Balık burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Balık burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Balık burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Balık burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Balık burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Balık burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Balık Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Finansal Fırsatlar

Balık, ay, 20 Mayıs’a kadar iletişim bölgenizde güneşle başlar ve akraba ruhları ile bağlantı kurma ve kalbinizin içeriğine ağ oluşturma fırsatlarını vurgular. Tanıştığınız insanlar planlarınızı destekleyecek ve size faydalı geri bildirimler ve tavsiyeler vermeye istekli olacaklar.

Anahtar gezegenler Koç burcuna ve finans sektörünüze geçerken gelirinizi büyük ölçüde artırma potansiyeli de var. Güzel Venüs’ün 2 Mayıs’ta, ardından 10 Mayıs’ta küstah Jüpiter’in ve 24 Mayıs’ta alıngan Mars’ın gelmesiyle durdurulamaz olabilirsiniz.

Buna rağmen, 10 Haziran’dan 3 Haziran’a kadar konuşkan Merkür gerilemesi ile planlarınızda gecikme olasılığı var. Ev bölgenizde gerilemeye başladığı için, evinizde iş yapmak veya karmaşık DIY projeleri denemek için en iyi zaman bu değil. Bu tür kararları Merkür doğrudan dönene kadar bırakın ve çok daha iyi bir sonuca sahip olacaksınız.

15 Mayıs’ta Akrep burcundaki ay tutulması sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya ikna ederek her şeyden uzaklaşma isteği doruğa ulaşabilir. Bu güçlü ay evresi, evrimsel yolunuzu benimsemenizi teşvik edebilir. Zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak bunun aynı zamanda olumlu bir kişisel gelişim zamanı olduğunun da farkına varacaksınız.

Güneşin yirminci ayda İkizler burcuna ve ev bölgenize geçişi, ev ve aile meselelerine odaklanmanızı sağlar ve sizi hayattan bir adım geri atmaya teşvik eder. Bu, önceliklerinizi sıfırlamak, kendinizi beslemek ve öz bakımın tadını çıkarmak için bir fırsattır. En yakın olduğunuz kişilerle vakit geçirebilirseniz daha mutlu olursunuz.

Son olarak, 30 Mayıs’ta İkizler’deki yeni ay, yeni alışkanlıklar başlatmak, bir proje başlatmak veya planladığınız herhangi bir şeyi yapmak için mükemmeldir. Ay gelgitinin momentumu size yardım edecek ve desteklenecek.


Balık Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

1 Mayıs, duygusal burcunuzdaki sevimli Venüs ile ruh eşinizi aramaya devam eden Oğlak burcundaki ciddi, odaklanmış Plüton arasında yoğun bir altmışlık açı getiriyor. Zaten o kişiyle birlikteyseniz, şimdi derinden yakın bir bağlantı arıyor olacaksınız ve sezgileriniz çok iyi niyetli olmayan insanları belirlemede yardımcı olabilir.

Çekici aşk tanrıçası Venüs, ikinci gün burcunuzdan tutkulu, aceleci Koç burcuna geçerek hızlı bir şekilde eğlenme arzusunu ateşliyor. Bu, ruh eşini bulma özleminden büyük bir geri dönüş, değil mi?! Ancak bu baharatlı geçiş, kendinizi bir değişiklik için ilk sıraya koymanıza izin verir (özellikle zaten bir ilişkiniz varsa) ve hissettiğiniz duygusal baskıdan güzel bir mola sağlar.

4 Mayıs’ta şaşırtıcı bir Mars-Uranüs altmışlığı gerçek bir romantik drama neden olabilir, ancak bundan tam olarak geri adım atmıyorsunuz. Balık, çekingenliğinizi bırakıp spontane bir şekilde yaşarsanız neler olabileceğini merak ediyorsanız, bu aktif yön size bir fikir verebilir.

Asteroid Vesta, yirmi dördüncü gündeki yardımcı işaretiniz için kişisel olmayan Kova’yı terk ediyor, bu da her zamanki şefkatli, empatik kişiyi oynama rolünüzü yoğunlaştırıyor. Her zaman anladığını söyleyen ve aşkın hayal kırıklıklarına sessizce katlanan sensin. Seninle kim olursa olsun, kendilerini çok şanslı saymalı.


Balık Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

10 Mayıs’ta Merkür gerilemesi havadar İkizler burcundan ve kişisel ilişkiler evinizden geçerken finansal bir işlem size fayda sağlayabilir. Başarı dürtünüz bu ay başka hiçbir şeye benzemeyecek ve Jüpiter aynı gün Koç’a girdiğinde, sürüşünüz birçok kapıyı açabilir. Bu, geçen baharda uygulamaya başladığınız ve tezahür ettirdiğiniz vizyonu içerebilir. Şimdi önemli kararlar alma ve kariyer yolunuzda tamamen başka bir seviyeye geçme zamanı.

Yeni bir iş veya iş fırsatı arıyorsanız, Balık, şimdi cesur burcunuzu vurma zamanı. Alışılmadık teklifler almak, enerjinizi yönlendirmenin en iyi yolu gibi görünüyor.

Bu, özellikle ay tutulması onbeşinci günkü burcunuzla parlak bir üçgen açı oluşturacak ve birçok olasılığı önünüze çıkaracağı için geçerlidir. Kesinlikle dikkatli olmanız ve devam ettirmeniz gerekiyor. İçgüdülerinize güvenmek oyunun adıdır. Gidilen yoldan sapacak bir işaret varsa, o kesinlikle sensin.


Balık Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Mayıs burada, Balık ve Venüs 2 Mayıs’ta Koç burcuna geçtiğinde daha fazla bir şeye dönüşmek için romantizm arıyorsun. Ancak, flört etmeye hevesliyken, şu anda tanıştığın kimseye fazla bağlanma. Sadece sakince oyna.

10’unda Merkür İkizler’de geri hareketteyken ve Jüpiter Koç’ta Koç’a girdiğinde aile draması heyecanınızı öldürebilir. Randevunuz bir aile krizinde size yardımcı olamıyorsa, zaman ayırmaya değmezler. Hatta 15 Mayıs’taki ay tutulması sırasındaki randevunuzda değerlerinizden bahsedin. Bu, ufuk açıcı olabilir.

Flört tavsiyesine ihtiyacınız varsa, güneş yirmisinde İkizler’e girdiğinde bir aile üyesine sorun. Sana yardım edecekler ve belki de seni biriyle ayarlayacaklar. 24 Mayıs’ta Mars Koç burcuna geçtiğinde bir şans verin ve onlarla dışarı çıkın. Havai fişeklere yol açabilir.

O zaman yirmi sekizinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde flört etmeye başla. Bununla birlikte, Merkür geri hareketteyken, konuşmanın çoğunu vücudunuzun yapmasına izin vermek isteyebilirsiniz.

30 Mayıs’ta İkizler yeni ayında evde romantik bir ilk randevu alarak ayı rahat bir notla sonlandırın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.