Aslan Haftalık Burç Yorumları (25 Nisan – 1 Mayıs Haftası)

Aslan burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Aslan burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası neler bekliyor? Aslan burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta beklediğinizden çok daha fazlasını alabilirsiniz.

Hafta 24 Nisan Pazar günü, Merkür’ün kariyer evinizde Boğa’da, ortaklıklar evinizde Satürn’e kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, iyi tanıdığınız biriyle bir araya gelebilir ve bir iş anlaşmasını tartışabilirsiniz. Bazı gayrimenkul yatırımları yapmak veya bir yan iş kurmak için kaynakları bir araya getiriyor olabilirsiniz. Leo, her biriniz bilginizi paylaşarak ve bir strateji belirleyerek farklı yatırım türlerini tartışabilirsiniz. Bu, zor hesaplamalar yapmak için iyi bir gün.

26 Nisan Salı günü Merkür, diğerlerinin kaynaklarından oluşan evinizde Jüpiter ile altmışlık açı yapmak üzere ilerliyor. Artık işiniz için finansman arama veya iyi bir faiz oranıyla kredi alma fırsatınız var. Leo, bankacınla veya komisyoncununla buluş ve bu uygun günde şartları belirle. Sözleşmeleri incelediğinizde nelerin değişmesi gerektiğini görebileceksiniz ve karşı taraf da düzenlemelere açık.


Aslan Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Yaratıcı çıktınız hakkında kendinizi kötü hissediyorsanız, ilham geldiğinde Pazartesi ve Salı günleri işlerin biraz daha toparlanacağını ve dalgayı sürmeyi kolay bulduğunuzu bekleyebilirsiniz. Kaynaklarınızı hafta boyunca koruyun, böylece sizi ileriye götüren her şeye kendinizi adayabilirsiniz. Tek bir anlamsız dolar harcamayın. Hafta sonu, sizin için son derece iyi geçecek ve beklediğinizden daha uzun sürebilecek tarihler için mükemmeldir. Kombinasyon harika olacak ve kendinizi gerçekten kaptırmış olabilirsiniz.


Aslan Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Profesyonel olarak yoğun bir haftaya hazırlanın Leo!

24 Nisan Pazar gününden itibaren Boğa’daki Merkür, Satürn’ün Kova’daki karesiyle açı yapacak ve bu, çalışma ilişkilerinizin ve taahhütlerinizin profesyonel yörüngesiyle ilgili bazı iletişimsel gerilimi gösterecek. Belirli düzenlemelerin verimli bir şekilde çalışabilmesi ve belirli kişiler, müşteriler ve kuruluşlarla çalışma konusunda ilerlemenize olanak tanıyabilmesi için uzlaşmaya açık olmanız gerekebilir. Neyse ki, açık fikirli olmak düşündüğünüzden daha kolay olabilir, çünkü Merkür aynı gün Balık burcundaki Neptün’e altmışlık açı yapacaktır. Birkaç gün sonra Merkür, Jüpiter’i Balık’ta seksen yapacak, bu da etkili iletişimin sizin ve başka bir tarafın paylaşılan varlıklardan, fonlardan ve kaynaklardan yararlanmanıza izin verebileceğini ima edecek. Ancak, Venüs Balık’ta Neptün ile kavuşum olacağı için yeni düzenlemelere girme konusunda dikkatli olun. Neptün’ün karanlık enerjisi umut verici olsa da önemli detayların üzerini örtebilir. Haftanın ilerleyen saatlerinde Plüton 29 Nisan Cuma günü Oğlak burcunda geri hareket yapacak. Önümüzdeki birkaç ay, iş beklentilerinizi ve uygulamalarınızı yeniden düşünürken, gözden geçirirken ve gözden geçirirken yoğun geçecek. Yeni bir pozisyona açık olabilirsiniz veya sahip olduğunuz pozisyonu değiştirebilirsiniz! Son olarak, Boğa burcundaki parçalı güneş tutulması kariyer yolunuz, itibarınız ve başarılarınız için kaderinizdeki değişiklikleri getirecek.


Aslan Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Partnerinizi içsel hayatınıza daha fazla sokmaya hazırsınız ve o da ortaya çıkmaya hazır. Birbirinizin programlarını daha kapsayıcı olmak için bireysel programlarınızı nasıl dahil edebileceğinizi düşünün. Belki günlük hayatın sunduğu sıradan deneyimlerle bağlantınızı güçlendirmek için yemek pişirmeyi değiştirebilir veya sıcak yogada birbirinize katılabilirsiniz. Bu kişiyle ciddi bir hayat kurmayı düşünüyor musun? Bu, kendiniz için inşa ettiğiniz hayatla nasıl örtüşüyor? Bu ortaklığı yenilenmiş bir bağlılık duygusuna taşımak için gereken ciddiyete odaklanabilirsiniz. Korkular, siz ve eşiniz arasındaki dürüst iletişim yoluyla ortadan kaldırılabilir.

Bir sonraki aşkınızın tonunu ayarlayın. Bir sonraki aşkınızın nereden geldiğini merak ediyorsanız, uygun bir eş olup olmadığını bulmak için ihtiyaçlarınızı ve hedeflerinizi bireysel olarak analiz etmek için mükemmel bir zaman. Bekar olanlarınız, bu ideal eşle tanışmak için zamanınızı nereye harcadığınıza odaklanmalıdır. Sizin, hedefleriniz ve bir arada yaşama sevginiz için bolca alan var.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.