Aslan Burç Yorumları 30 Nisan 2022

Aslan burcunun 30 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 30 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 30 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 30 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 30 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Halkın bu sabah erkenden her yerde olacak, ama özel bir şeyin peşinde olmayacaklar – sadece senin parıltısında güneşlenmek istiyorlar. Bu akşam işler daha da karmaşıklaşabilir.


30 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Planlarınızı sevdiğiniz biriyle paylaşmak için bugün biraz zaman ayırın. Bilmek istiyorlar.


30 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kemerlerini bağla Leo. Önümüzdeki altı ay için önünüzde büyük bir gün var (bahsetmiyorum bile), ama konuyu dalıyorum. İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, dünyadaki otorite, miras ve itibarla ilgili otoriter onuncu evinize dokunacağından, günümüzün yeni ay güneş tutulması inkar edilemez. Doğal olarak, dış realitenizde olanlar, bırakın romantik bağlantılarınızı, kişisel yaşamınızı da etkileyecektir. Bununla birlikte, Venüs’ün şanslı Jüpiter ile güçlerini birleştirmesi her gün değildir, çünkü bu, sekizinci birleşme evinize, paylaşılan kaynaklara ve ruh bağlantılarına bolluk, şifa ve baştan çıkarma getirecektir. Öncülük etmeye istekli misin?


30 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ne olabilir, Leo? Boğa burcundaki parçalı güneş tutulması, kariyer yolunuzdaki kaderin ancak beklenmedik değişikliklerini gösteren yeni bir profesyonel sayfa açıyor. İtibarınız, mirasınız, başarılarınız ve daha fazlası oldukça farklı olacak! Şaşırtıcı bir şeyle tanınabilir veya daha önce hiç düşünmemiş olabileceğiniz bir şeyi başarabilirsiniz. Ne olursa olsun, profesyonel kaderinizin bir parçası. Tutulma, Venüs, Balık burcunda Jüpiter ile kavuşum yaparken gerçekleştiğinden, yeni tutulma portalını kucaklarken son derece güçlü hissedebilirsiniz. Birleşim, küçük bir finansal şansla da sonuçlanabilir!


30 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Güneş sekizinci evinizdeki yumuşak Venüs ile uğurlu Jüpiter arasındaki göksel dans sayesinde, bugün her şeyi derinden ve iyimser hissedeceksiniz, tatlı aslan. Bu kozmik iklim, özellikle romantizm söz konusu olduğunda, insanlarla derin bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Bu öğleden sonra, Boğa yeni ay tutulması yukarıda tezahür ederken enerji yoğunlaşacak. Bu kozmik olay, profesyonel yaşamınıza büyük değişiklikler getirebilir, ancak tekneyi gereksiz yere sallamamaya çalışın. Neyse ki Luna, Mars’la destekleyici bir bağlantı kurarak içsel gücünüzü bulmanıza yardımcı olurken, gelecek her şeye hazır hissedeceksiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.