Aslan Burç Yorumları 23 Nisan 2022

Aslan burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 23 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Eski kalıplardan kurtulmak istiyorsanız, biraz çıldırmanın ve farklı bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Devam edin ve eskiden beri görmediğiniz veya duymadığınız arkadaşlarla görüşün.


23 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Arkadaşlarla bir araya gelmek iş gibi hissetmeye başlıyor – bir molaya ihtiyacınız var.


23 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün en yakın ilişkilerinizde duygusal duvarlara çarptığınızı hissedebilirsiniz, sevgili Aslan, sabırlı Satürn ve iletişimsel Merkür arasındaki sert kare nezaket. Ayrıca, iş sizin veya eşiniz için özellikle stresliyse, özellikle de ikinizden biri öfkeyle havayı bozuyorsa, sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bu kozmik iklimi, biraz mesafeli hissettiğiniz herhangi birinden bir nefes almak için bir bahane olarak kullanmayı düşünmelisiniz, bu da ilişkilerinizin biraz mesafe ile organik olarak dengelenmesine ve bireysel benlikleriniz üzerinde çalışmasına izin verecektir.


23 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Düzenlemelerini değiştirme zamanı, Leo! Kova burcundaki ilk dördün bugün parlarken, profesyonel taahhütlerinizi ve iş ilişkilerinizi ele alma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Bu enerjiyi, herhangi bir son teslim tarihini karşılamak veya anlaşmayı belirli ilişkiler içinde imzalamak için acil yükümlülükleri tamamlamak için kullanabilirsiniz. Merkür, Boğa burcunda da kuzey ay düğümüyle kavuşum yaptığından, entelektüel ve konuşma yetenekleriniz ile tanındığınızı fark edebilirsiniz. Hatta eğitime katkılarınızla tanınmak mesleki kaderiniz olabilir!


23 Nisan 2022 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İster bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, evren sizi kişisel ve profesyonel yaşamınız arasında bir denge kurmaya çağırıyor, çünkü bu zamanda işler normalden daha telaşlı gelebilir. Ayın Akrep’te parıldamasına ek olarak – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız – Luna, otoriter onuncu eviniz aracılığıyla Boğa’daki Merkür ve Uranüs’e doğrudan karşı çıkacaktır. Bunu söyledikten sonra, bu, ev cephesinde ve/veya sevgilinizde biraz beklenmedik bir kaos yaratabilir, çünkü Luna ayrıca sekizinci birleşme eviniz aracılığıyla Mars ve Venüs ile buluşacak. İletişim ve uzlaşma anahtardır, Leo.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.