Aslan Burç Yorumları 22 Nisan 2022

Aslan burcunun 22 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 22 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 22 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 22 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 22 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

22 Nisan 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arkadaşların var – ve sonra aşk çıkarların var. Şu anda odaklanmanız gereken insanlar bunlar çünkü onların enerjisi önümüzdeki birkaç hafta boyunca geçireceğiniz güzel zamanlar için çok önemli olacak.


22 Nisan 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün küçük bir şeyden vazgeç, karşılığında çok daha büyük bir şey alacaksın.


22 Nisan 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bu sabah Oğlak burcundaki Ay Merkür ve kuzey ay düğümü ile bağlantı kurarken, profesyonel beş yıllık planınızı ciddiye almak için biraz zaman ayırın. Bu kozmik iklim, olmak istediğiniz yer çevresinde yapılar geliştirmenize yardımcı olabilir, ancak yaklaşımınızda gerçekçi ve adanmış olmanız gerekir. Herhangi bir müzakerenin ortasındaysanız, uğurlu Jüpiter’in yardım eli sayesinde öğleden sonra muhtemelen lehinize dönecekler. Gün sona erdiğinde ve Ay Kova’ya girdiğinde bir değişim hissedeceksiniz ve odağınızı kalp meselelerine odaklayacaksınız.


22 Nisan 2022 Cuma Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İşini nasıl değiştirebilirsin, Leo? Oğlak burcunda parıldayan ay ile çalışma ortamınızda sorumluluk almak için ilham alabilirsiniz. Ay ayrıca Plüton ile kavuşum yapar ve bu da muazzam bir güç anlamına gelir. Dünyanın tepesindeymişsiniz gibi, inanılmaz derecede yetkili hissedebilirsiniz! Ancak kavuşum, aynı zamanda, işinizin kölesiymişsiniz gibi bir kayıp hissi veya bu konuda sevmediğiniz her şeyi vurgulama anlamına da gelebilir. Neyse ki ay, Merkür’ü Boğa’da üçgen açı yaparak mevcut konumunuzu iyileştirmek için uygulamak istediğiniz değişiklikler hakkında özgürce konuşmanıza izin verir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.