Aslan Burç Yorumları 18 Nisan 2022

Aslan burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Aslan burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun 18 Nisan 2022 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu 18 Nisan 2022 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

18 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Görünüşü veya stili söz konusu olduğunda yardımınıza ihtiyacı olduğunu fark etmeyebilecek birine ulaşın ve yardım edin. Bazı ince yöntemleriniz var, bu yüzden onlara gizlice yaklaşın ve onlara neyin çarptığını bilmelerine izin vermeyin.


18 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Çatışmaları aşmanın birçok yolu vardır – onları görmezden gelmek onlardan biri değil!


18 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

Akrep ayı bir dizi sert açıya girerken, bu sabah işe gitmek için kendine rüşvet vermen gerekebilir, tatlı Aslan, seni evde sessiz kalmaya teşvik ediyor. Neyse ki, Luna, Neptün ve Jüpiter arasındaki tatlı bağlantı sayesinde, sizi daha önce bulmuş olabilecek herhangi bir korkaklıktan kurtulmanıza yardımcı olacak şekilde, vibe sabah ortasına kadar o kadar sert hissetmeyecek. Bu akşam ay, önümüzdeki birkaç gün içinde auranızı ve yaratıcılığınızı yükseltmeye hazır olan ateşli Yay burcuna girdiğinde bir değişiklik fark edeceksiniz. Bu süre zarfında egonuza dışarı çıkıp oynamak için izin verin ve biraz eğlendiğinizden emin olun!


18 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İlham alıyor musun, Leo? Merkür bugün Boğa burcunda Uranüs ile kavuşum yaptığında, zihniniz mesleğinizi güvence altına almak için tüm olasılıklardan memnun oluyor. Her ne kadar burcunuz kavuşumla kesişse de, profesyonel mirasınızın ve itibarınızın değerini artırmak için yavaş ama heyecan verici bir yaklaşım benimseyebilirsiniz. Merkür ve Uranüs’ün kariyer yörüngenizi sağlamlaştırabilecek birkaç yeni fikri var. İnanılmaz derecede başarılı olacak birkaç girişime odaklanmanın veya ağınızda ününüzü genişletmek için çevrimiçi profesyonel kişiliğinizi ayarlamanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz.


18 Nisan 2022 Pazartesi Aslan Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygular yoğun ve sadece yoğunlaşmaya devam edecekler, Leo. Bu, özellikle Ay’ın Akrep’teki yolculuğunu ve en derindeki duyguların duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evini düşündüğünüzde geçerlidir, ancak dahası var. Luna, birleşmeler, paylaşılan kaynaklar ve ortak işbirliklerinden oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Jüpiter-Neptün ile uyumlu hale gelecek ve bu da diğer önemli kişilerle paylaştığınız bağlantıyı zenginleştirmeye ve güçlendirmeye devam edecek. Yakalayış? Bu romantizmin gelgitine düşkünken, Luna ilişki sektörünüzde Satürn ile yüzleşecek ve bu süreçte kısıtlama ve/veya sınırlama duyguları yaratacaktır. Dengeni koru, ama kalbinin arzularını onurlandır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.