Aslan Aylık Burç Yorumları Neler? Aslan Burç Yorumu Mayıs 2022

Aslan burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Aslan burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Aslan burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Aslan burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Aslan burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Aslan burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Aslan Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

taze maceralar

Leo, Boğa’daki güneş, spot ışığında sıkıca durmanızı ve becerilerinizi ve hizmetlerinizi geliştirmenizi teşvik eder. Bu konuda doğalsınız, bu yüzden diğerlerinin ne kadar parlak olduğunuzu bilmelerini sağlamak için 20 Mayıs’a kadar olan haftaları en iyi şekilde değerlendirin. Ayrıca, üçüncü sırada odaklanmış bir Jüpiter-Plüton açısı, sizin için önemli olan bir fırsata her şeyinizi verdiğinizi görebilir.

Ancak en büyük etki, seyahat ve macera sektörünüzde gerçekleşir. Bu, kitlesel harekete geçmeye hazır olacağınız bir alandır. Nefis Venüs 2 Mayıs’ta içeri giriyor ve onun buradaki varlığı her şeyin daha fazlasını istemeyi teşvik edebilir. Her deneyimden her damla keyfi sıkmak isteyeceksiniz. Ve bunu yaparken, yol boyunca harika insanlarla tanışabilirsin.

İyimser Jüpiter onuncu ayda Koç burcuna geçiyor ve 27 Ekim’e kadar burada kalıyor ve sizi vahşi tarafta bir yürüyüşe çıkmaya teşvik ediyor. Konfor alanınızdan çıkmaya ve yeni zorluklar ve fırsatlara göğüs germeye istekli ve hazır olacaksınız. Ve alıngan Mars iki hafta sonra aynı bölgeye geçtiğinde, yaşam zevkiniz artacak.

Sohbetçi Merkür, 10 Mayıs’ta İkizler burcunda geri hareketine ve 3 Haziran’da doğrudan dönüşe geçiyor ve bu dönemde karışık mesajlar ve yanlış anlamalar görülebilir. Ayrıca eski bir sevgiliyle, eski sevgiliyle veya eski bir arkadaşla yeniden bağlantı kurabilirsiniz ve bu birçok duyguyu harekete geçirebilir.

On beşinci gündeki Akrep burcundaki ay tutulması, özellikle evde, gömülü sorunların kabarmasına neden olabilir. Bir konu gündeme gelebilir ve bir karara ihtiyaç duyabilir. Daha sonra pişman olmayacağınızdan emin olmak için dikkatlice düşünün.

Son olarak, güneş, önümüzdeki dört haftayı geçireceği 20 Mayıs’ta İkizler’e ve sosyal sektörünüze giriyor. Ayrıca, otuzunda İkizler burcundaki yeniay, gruplara katılmak ve heyecan verici yeni çevrelerde hareket etmek için mükemmel.


Aslan Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Romantik Venüs, ayın başında rehberlik ettiği işaretlerden biri olan lüksü seven Boğa burcunda çok evinde, bu yüzden birini etkilemeye çalışırken hiçbir masraftan kaçınmamak için harika bir zaman! Şansınız yaver giderse, yeni bir sıcak noktada özel bir randevu kıyafeti veya gurme akşam yemeği satın almak için biraz para biriktirmişsinizdir, çünkü bu lüks seven enerji bir kupon kullanmak veya bire iki erken kuş spesiyalini almakla ilgili değildir. !

10 Mayıs’ta Merkür’ün huzursuz İkizler burcunda geri hareketine başladığını anlayacaksınız, çünkü iletişim aniden ayın başlarında olduğundan çok daha zor görünecek. Birinin mesaj göndermesini veya bir plana sadık kalmasını sağlamak neden bu kadar zor? Kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlıyorsa, onu bu geri zekalı geçişte suçlayın. (Bilginize, Leo, muhtemelen olmayacak.)

Güneş, duyarlı Boğa burcundan çıkıp yirmisinde İkizler burcuyla yolculuğuna başladığında, birçok yeni şeyi (ve insanları) merak ediyorsunuz. Doğrudan sorular sormak, aradığınız bilgiyi elde etmenin en iyi yoludur, ancak dikkatinizin dağılmasının, toplamak için çok çalıştığınız önemli gerçekleri hatırlamanıza engel olmasına izin vermeyin.


Aslan Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Sürprizlerle dolu yeni bir aya hoş geldin Leo! Merkür onuncu ayda gerilemeye dönerken ve yirmi saniyede haritanızın kariyer sektörüne ulaştığında, May size inanılmaz haberler getiriyor.

Bu güzel enerji, size bol bol refah ve şans getiren 15 Mayıs’taki ay tutulmasıyla vurgulanıyor. Bir süredir aklınızda kalan eski bir profesyonel vizyonu gözden geçirmek ve tekrar gözden geçirmek zorunda kalacaksınız. Ekibiniz, yönetiminiz ve iş arkadaşlarınızla bunun hakkında konuşun. Sonuçta, iki veya üç kafa bir taneden daha iyidir.

20’sinde, İkizler sezonuna girerken, iş arkadaşlarınızdan alkış almanıza veya patronunuzdan bir zam almanıza bile yol açabilecek takım çalışmanız için takdir edileceksiniz.

Merkür gerilemesi boyunca, yeniden tasavvur ettiğiniz her şeyi alıp işinizi canlandırmak için kullanabileceksiniz. Bu sefer projelerinizde başarılı olabilir ve büyük profesyonel adımlar atabilirsiniz. Ne yaratmak ve meyve vermek istediğinizi düşünün. O zaman enerjiyi kendiniz için istediğiniz kariyer ve geleceği geliştirmek için kullanabilirsiniz.


Aslan Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yaz neredeyse geldi Leo, ve 2 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna geçtiğinde flört havuzunuzu genişletmeye hazırsınız. .

Bununla birlikte, Merkür onuncu ayda İkizler’de gerilemeye başladığında, özellikle de arkadaşlarınız yeni alevinizde ne gördüğünüzü anlamadığında, aşk engelsiz değildir. Neyse ki Jüpiter aynı gün Koç burcuna giriyor ve size biraz anlayışla sevginin her şeyi fethedebileceğini gösteriyor – aileniz de 15 Mayıs’taki ay tutulması sırasında ilişkinizi mahvetmeye çalışsa bile.

20’sinde, güneş İkizler’e girdiğinde romantizm sosyalleşir. Randevunuzla çevrimiçi konuşuyor, flört uygulamaları deniyor veya ilişkinizin fotoğraflarını sosyal medyada yayınlıyor olsanız da, çok romantik olmak üzere. 24 Mayıs’ta Mars Koç burcuna geçtiğinde romantik bir kaçamak yaparak aşkı yakmaya devam edin.

İşler iyi gidiyorsa, yirmi sekizinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde bunu resmileştirin. Durumunuzu “tek” yerine “alındı” olarak değiştirin. Ardından, 30 Mayıs’ta İkizler yeniayı sırasında ayın sonunu çifte tarihle kutlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.