Akrep Haftalık Burç Yorumları (4 Nisan – 10 Nisan Haftası)

Akrep burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 4 Nisan – 10 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 4 Nisan – 10 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Sakin kalırsanız ve herhangi bir şekilde gösteriş yapmaktan kaçınırsanız Pazartesi ve Salı sizin için iyi geçecek. Yeni plan ve projeleri bir süre ertelemeniz gerekebilir. Çarşamba öğleden sonra, sosyal enerjiniz yükselecek ve iş yerinde işlerin sizin için gerçekten iyi gittiğini görebilirsiniz, hatta gelmeniz gerekse bile. Bu hafta sonu, özellikle evin çevresinde büyük değişiklikler olacak ve siz ve çalışanlarınız için neredeyse kesinlikle olumlu olacaklar.


Akrep Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Aşk gezegeni bu yıl ikinci kez Balık burcuna girerken, 5 Nisan’da Venüs için önemli bir geçiş başlıyor. Bu, geçmiş ilişkilerden gelen önemli bir derse işaret ediyor. Bu, kendini ifade etme ve toplu sevgi gösterileri zamanıdır. Bu enerjinin gölge yönü, bazı eski sevgilileri ve hatta belirli aşk çıkarlarıyla ilgili haberleri geri getirebilecek vibe oluşturur. Bu aşamayı hem sevgi hem de ruhsal olarak ödüllendirici ilişkilerde ihtiyaçlarınızı anlamak için aydınlatıcı olarak düşünün. Açıklığa kavuşturmanız ve kendinize karşı dürüst olmanız gereken bazı anlaşma bozucular var.

Jüpiter sekizinci ayda kaderin düğümlerine altmışlık açı yaptığında, ilişkilerinizde kişisel bir ferahlık hissedeceksiniz. Ortaklıklarla ilgili korkuyu bıraktığınız sürece, onlara derinlemesine dalabilecek ve huzur içinde hissedebileceksiniz. Bununla birlikte, kaygısız bir romantizm yaşayan son birkaç kişinin engelleri olacaktır. Paranoyaklaşmayın veya zihninizin size oyunlar oynamasına izin vermeyin. Gerçek şu ki, sizi çok önemseyen biriyle bir ilişkiniz var. Duygularınızdan ziyade konunun gerçeklerine dikkat edin.


Akrep Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu hafta her zamanki konfor bölgenizden koparılmayı bekleyin, Akrep.

4 Nisan Pazartesi gününden itibaren Mars, burcunuzun karesi olan Kova burcundaki Satürn ile kavuşum yapıyor. Bağlantı, uzlaşma, kontrol kaybı veya aynı girişime farklı bir zihniyetle yaklaşma anlamına gelir. İşyerinde belirli projelere devam ederken yeni yöntemler düşünmeniz veya hareket tarzınızı ayarlamanız gerekebilir. Rahatsız edici olsa da, uzun vadeli hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olabilecek daha kapsamlı bir oyun planına yol açabileceğinden bu birleşmeden yararlanacaksınız. Ertesi gün Venüs Balık burcuna geçtiğinde burcunuza üçgen açı yapacağı için bu sizin hızınız daha fazla olacaktır. Şimdi sulu hayal gücü sızdıran Venüs Balık’ta son derece yaratıcı! Bu geçiş boyunca son derece sanatsal hissedebilir veya yetenekli profesyonel kendini ifade etme konusunda kendinize daha fazla güvenebilirsiniz. Bu Venüs geçişi boyunca yaratıcı bir akışa yaslanmaya çalışın! Yılın sonuna doğru, Koç’taki Merkür, 7-8 Nisan Perşembe ile Cuma günleri arasında Kova’da hem Mars’a hem de Satürn’e seksen yapacak. Programınızı sürdürmek için bazı katı sınırlar koymak mükemmel bir geçiş olabilir.


Akrep Burcu 4 Nisan – 10 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, temel nedeni keşfettikçe bazı sorunlar ortadan kalkıyor.

Hafta 3 Nisan Pazar günü, ailenizin evinde Venüs Kova’da, iletişim evinizde Plüton’a yarı-sekstil yaparak başlıyor. Bugün evde iletişimsizlik olması çok kolay. Eski bir tartışmaya girebilir ve anlambilim hakkında hararetli bir tartışma yapabilirsiniz. Şimdi durup birbirinizi dinleyebilirsiniz. Daha derin bir sorunu çözebilirsiniz. Akrep, gerçeği ortaya çıkarmakta mükemmel olduğun için bunu başlatacak en iyi kişi sensin.

4 Nisan Pazartesi, Kova burcundaki Mars, konut evinizde Satürn ile kavuşuyor. Bugün eski çiftlikte biraz iş yapıyor olabilirsiniz. Bahar temizliği yapıyor ve bazı onarımlar yapıyor olabilirsiniz. Akrep, bahçede düzenli ve düzenli sıralar yapmak için harika bir gün. Evinizin içini ve dışını düzenleyebilirsiniz. Bununla birlikte, Satürn “her ihtimale karşı” öğelere tutunmayı tercih edeceğinden, dağınıklığı gidermek daha zor olacaktır.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.