Akrep Haftalık Burç Yorumları (25 Nisan – 1 Mayıs Haftası)

Akrep burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 25 Nisan – 1 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 25 Nisan – 1 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, dünyanın neler sunabileceğini keşfediyorsunuz.

Hafta 24 Nisan Pazar günü, Merkür’ün Boğa’da, ilişkiler evinizde, konut evinizde Kova’da Satürn’e kare açı yapmasıyla başlıyor. Siz ve sevgiliniz ilişkiyi ilerletmekten bahsediyor olabilirsiniz. Akrep, birlikte yaşama fikrini keşfediyor veya bir ev satın almak için para biriktiriyor olabilirsiniz. Bugün evrak imzalamaya hazır olmayabilirsiniz, ancak eşinizin istekleri hakkında çok şey öğreneceksiniz.

26 Nisan Salı günü Merkür, yaratıcılık evinizde Jüpiter ile altmışlık açı yapmak üzere ilerliyor. Akrep, yeni bir tişört tasarımı için harika bir fikriniz olabilir veya aniden suluboya ile resim yapmaya ilgi duyabilirsiniz. Bir dizi boru ucu geldiğinde pasta dekorasyonunuzu tamamen yeni bir seviyeye taşımaya hazır olabilirsiniz. Muhtemelen yaratıcı yönünüzü keşfetmeye hazırsınız.


Akrep Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü iş ve okul sorunları çok büyük olacak, özellikle de bir ego çatışması varsa ve hatta böyle bir ihtimal varsa. Uzaklaşarak ve diğer insanların ısıyı almasına izin vererek en iyisini yapacaksınız. Hafta ortası tatlı birine karşı sıska davranacak ve umduğundan daha fazlasını öğreneceksin. Bilginizi kullanmak için iyi bir zaman. Bu hafta sonunu çok ünlü olduğun bilinçaltı zihin devralıyor, bu duyguları karıştırmak için harika ama büyük bir karar verme zamanı geldiğinde o kadar da harika değil. İnsanları pazartesiye kadar uzak tutun.


Akrep Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Değişim geliyor – hazır mısın Akrep?

24 Nisan Pazar gününden itibaren Boğa burcundaki Merkür, Kova burcundaki Satürn ve Balık burcundaki Neptün ile altmışlık açı yapacak. Meydan, iş içinde ve dışında yükümlülüklerinizi, taahhütlerinizi ve ilişkilerinizi ele almak için etkili iletişim ihtiyacını yoğunlaştırır. Neyse ki, herhangi bir yanlış iletişim sekstil tarafından düzeltilebilir. Yine de, gelecekteki sorunları önlemek için ayrıntıları düzelttiğinizden emin olun. Hatta önümüzdeki günlerde Merkür Jüpiter’in Balık’ta ve Venüs’ün Neptün’ün Balık’ta kavuşum yapmasıyla iletişiminizde ve işinizin diğer yönlerinde özellikle yaratıcı olabilirsiniz. Bu enerji güzeldir, fantastik bir yetenekle çalışma yükümlülüklerinizi genişletmek için mükemmeldir. Meslektaşlarınızın ve müşterilerinizin profesyonel vizyonunuza ulaşmanıza yardımcı olmaya istekli olduklarını bile görebilirsiniz. Haftanın sonunda yaklaşan gerileme ve tutulma mevsimine girerken bu ivmeyi koruyun! 29 Nisan Cuma gününe kadar Pluto, Oğlak burcunda geri harekette olacak ve yakın çevrenizdeki ve konuşmalarınızdaki sıfırlama düğmesine basacak. Şu anda eğlendiğiniz şey buna değmeyebilir, özellikle de Boğa burcundaki kısmi güneş tutulması beklenmedik bir şekilde profesyonel taahhütlerinizi etkilediğinden.


Akrep Burcu 25 Nisan – 1 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Konuş, Akrep! Bu haftaki enerji, bunu göğsünüzle söylemenizi istiyor. Bu nedenle, bunu bir plan yapmazsanız, muhtemelen kelime kusmuğundan muzdarip olursunuz. Bir şeyi yeterince analiz ettiğinizde açık sözlü olmaya yabancı değilsiniz, ancak bunlar sevdiğiniz ve birlikte büyümek istediğiniz insanlarsa, hafifçe yürümek daha iyi bir fikir olabilir. Daha fazlasını istiyorsanız, sorun ve partnerinizin duyulduğunu hissetmesi için açık diyaloga girdiğinizden emin olun. Gerçekten duymanız gereken bilgileri alabilirsiniz, bu da kişisel gelişiminizi teşvik eder. Konuşma, partnerinizle bağlantı kurmanın daha eğlenceli ve şehvetli yolları hakkında bir oyun planı hakkında konuşabilir.

Alternatif olarak, bekarlar bazı kişisel sihir büyüsü yapmaktan yararlanabilirler. Bu, hissettiğiniz sinek seviyesine uygun yeni kıyafetler veya yeni bir saç kesimi ile tarzınızı değiştirmek için iyi bir zaman. Bu, adımınıza ekstra moral katarak, dışarı çıkıp görülmeniz için size ilham verir. Kendinizi biraz kapana kısılmış hissediyorsanız bu mükemmel. Yepyeni bir gün!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.