Akrep Haftalık Burç Yorumları (2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası)

Akrep burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kendinize dikkat etme zamanı.

Hafta 1 Mayıs Pazar günü, Venüs Balık burcunda, beslenme evinizde Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bir araba kalitesiz yakıtla çalışmaz. Terazi, vücudunuzu nasıl beslediğinize, sizi olmak istediğiniz her yere götüren makineye bakmanın zamanı geldi. Bu, tankınıza koymamanız gerektiğini bildiğiniz bir şeyi ortadan kaldırarak yeme alışkanlıklarınızı dönüştürmek için iyi bir gün.

3 Mayıs Salı günü Jüpiter Balık burcunda aynı Plüton ile altmışlık açı yapıyor. Odak noktanız, hedeflerinizi destekleyen bir ortam oluşturmaya dönüşür. Terazi, refah çekmek için ev ofisinizi veya gerçekten tatmin edici bir aşk ilişkisi getirmek için yatak odasını Feng Shui yapabilirsiniz. Bugün, dağınıklığı ortadan kaldırarak ve eşyalarınızı başarıyı getirecek şekilde düzenleyerek büyük fayda sağlayabilirsiniz.


Akrep Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi, geçen hafta sonu kadar iyi olacak ve tüm doğru insanlardan ciddi bir saygı bekleyebilirsin. Büyük fikirleriniz hayatınızı yaşamaya karar verme şeklinizi etkilemeye başladığından önümüzdeki birkaç gün oldukça yoğun geçecek. Bu hafta sonu karşınıza çıkan büyük bir ayartmaya karşı koymanız gerekebilir, ancak efsanevi öz kontrolünüz sayesinde bu zor olmayacak. Pazar günü büyük bir şey olacak ve bu anne babanızı veya diğer aile üyelerini içerebilir.


Akrep Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta sevdiklerinizle vakit geçirmek için bir yemek pişirme projesi başlatmaya veya ders almaya meyillisiniz. Eşinizle nasıl tığ işi yapacağınızı veya örgü öreceğinizi bile öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu projeler ve etkinlikler, bu hafta gelen soğuk boyunca ikinizi de meşgul edecek. Hem birlikte katılabileceğiniz hem de aynı anda öğrenebileceğiniz bir aktivite olması güzel olacak. 2 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna geçtiğinde, kendinize ve eşinize ilgi odağı olmaktan uzak zaman ayırmanın keyfini çıkarmaya başlayacaksınız.

Bir partnerle birlikte büyürken bir birey olarak istediğiniz kişiye dönüşmenizi sağlayacak enerjilerinizi sağlıklı ve yararlı bir şekilde yatırmak özellikle yararlıdır. Bu herkes için nadir bir durumdur. Gelişmeye ve büyümeye başladığınızda bunu aklınızda bulundurun. Bu hafta havadaki değişiklikler ve ev hayatınıza olan bağlılığınız. Durumunuzdan memnunsanız ve memnunsanız, hayatınızın her alanında geliştiğinizi görmeye başlayacaksınız. Temele başlamak için bu hafta kökleri dikmek çok önemlidir ve önümüzdeki aylarda ve sezonda sizi yeni sınırlara götürecektir.


Akrep Burcu 2 Mayıs – 8 Mayıs Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Tutulma portalını benimseyin Akrep!

Tutulma portalı hala aktif olduğundan, profesyonel taahhütleriniz ve iş ilişkilerinizde ne olursa olsun daha kabul edici bir zihniyete yönelmelisiniz. Söylemesi yapmaktan kolay. Ama bu haftanın astrolojisi size birkaç eğri topu fırlatacak! 2 Mayıs Pazartesi günü Venüs, ateşli Koç burcuna geçerek iş hayatınızda heyecan uyandırıyor. İşiniz büyüleyici bir şekilde agresif bir ton alabilir. Bir iş aşkı, özellikle siz veya onlar birbirinize hava atmaya çalışıyorsanız, bu geçiş boyunca gözünüze çarpabilir! Ardından önümüzdeki birkaç gün içinde, Boğa’daki Uranüs, Mars’ı Balık’ta altmışlık yapacak ve Boğa’da güneşle kavuşum yapacak. Yaratıcı ve tahmin edilemez olan altmışlık, sanatçı meslektaşlarınızla daha uyumlu hale gelebileceğinizi ima eder. Sanatsal yönünüzü sunmak veya becerilerinizi sergilemek için beklenmedik bir fırsatınız bile olabilir. O zaman bağlantı, profesyonel taahhütlerinizde bükülmeler ve dönüşler anlamına gelir. Bazı çalışma ilişkileri ve yükümlülükler beklenmedik bir uyum içinde olabilir. Bu geçişler çok fazla değişikliğe neden olabileceğinden biraz stresli olsa da, her ayarlamanın ileride daha iyi bir şeye yol açtığını görebilirsiniz. Bu hafta olumlu bir görünüm sürdürmeye çalışın!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.