Akrep Haftalık Burç Yorumları (18 Nisan – 24 Nisan Haftası)

Akrep burcunun 18 Nisan – 24 Nisan haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 18 Nisan – 24 Nisan haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Nisan – 24 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 18 Nisan – 24 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 18 Nisan – 24 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 18 Nisan – 24 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Pazartesi günü çok cazip bir fırsat karşınıza çıkabilir, ancak bundan kaçınmaya çalışın. Gizli riskler var ve getirisi düşündüğünüz kadar büyük değil. Bir pozitif enerji cıvatası sizi haftanın ortasına itecek. Sizi zorlamasına izin verin, ancak onu kontrol etmeye çalışmayın. Bu hafta sonu, insanları etkilemek kolay olmayacak. Aslında, çok tuhaf bir şey denerseniz, muhtemelen gözlerini devireceklerdir. Şakalara ve fiziksel komediye kolay gelsin. Pazar, insanlarınızı kontrol etmek için harika bir gün. Size yakın birinin yardımınıza ihtiyacı olabilir.


Akrep Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, insanlarla ilginç karşılaşmalar birçok fırsatı beraberinde getiriyor.

Hafta, 17 Nisan Pazar günü, Boğa burcundaki Merkür’ün ilişkiler evinizde Uranüs ile kavuşum yapmasıyla başlıyor. Bugün, o kadar ilginç ve heyecan verici biriyle tanışabilirsiniz ki, onları düşünmekten kendinizi alamayacaksınız. Ve muhtemelen onlar da senin için aynı şeyi hissediyorlar. Akrep, bu kişi beyninizi yeni şeyler düşünmeye sevk eder ve bu konuşma sizi günün geri kalanında iyi bir ruh haline sokabilir. Bu kişi farklı bir geçmişe sahip olabilir ve bu nedenle birbirinize anlatacak çok hikayeniz ve karşılaştıracak deneyimleriniz var. Bu harika bir arkadaşlığa ve hatta romantik bir bağlantıya dönüşebilir.

18 Nisan Pazartesi günü Balık burcundaki Venüs, risk alma ve macera evinizde, ortaklık evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Bir arkadaş veya iş bağlantısı, sizi konfor alanınızın dışında bir şey yapmaya teşvik edebilir, ancak aslında oldukça faydalıdır. Kendinizi yeterli hissetmediğiniz bir işe özgeçmişinizi göndermeye cesaret edebilirler. Bir ders vermek için bir başvuruda bulunmanız için size iki kez cesaret edebilirler. Akrep, yeni web sitenizi başlatmanız için size üç kez cesaret edebilirler. Bugün, hayatınızda sizi başarıya doğru zorlayan biri var. Senin için kök salıyorlar.


Akrep Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta aşkın katmanlarını geri çekiyorsunuz ve gerçek ortaklığın size nasıl göründüğünü, kulağa nasıl geldiğini ve nasıl hissettirdiğini gerçekten araştırıyorsunuz. Karanlıktan korkacak biri değil, önce işe yaramayan ya da işe yaramayanla başlayıp derinlere inmek isteyebilirsiniz. Seni acıtacak kadar geçmişte kaybolmamaya çalış. Bunun şu anki partnerinizle ya da daha önce yaşadığınız bir şey olup olmadığına bakılmaksızın, sevinin ve artık kendiniz hakkında sizi hem güvende hem de güçlü tutabilecek yeni bir şey bildiğinizi kabul edin.

Bu, kendiniz için sihir gibi hissettiren ve hatta belki de onu tezahür ettiren yeni bir romantik rüya yaratmak için kullanışlıdır. İnanç, bu hafta yol gösterici gücünüz olabilir. Aşkla ilgili bazı olumlu olumlamaları rutininize eklemekten faydalanabilirsiniz. Ortaksanız, daha koordineli bir randevu gecesi programı oluşturun. Siz ve eşiniz, fiziksel çekiciliği ve libidoyu artırmak için bir oyun gecesini veya şehvetli bir Pazar ritüelini sevebilirsiniz. Küçük bir sakral enerji çalışması, kendi seksi markanızı oluşturmanız için uzun bir yol kat eder.


Akrep Burcu 18 Nisan – 24 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerin nereye varacak, Akrep?

17 Nisan Pazar günü Merkür Boğa’da Venüs Balık’ta altmışlık açı yaptığında, yaratıcılık taahhüt etmeye değer. Meslektaşlarınızla (ve müşterilerinizle) sanatsal vizyonunuz, yetenekleriniz ve becerileriniz hakkında konuşmalısınız. Projenizin veya fikrinizin peşinden gitmeye değer olup olmadığına bakın. Ertesi gün Merkür Uranüs ile Boğa burcunda kavuşum yaptığı için, reddedemeyeceğiniz beklenmedik bir teklif alabilirsiniz! Bağlantı, belki de profesyonel ilişkilerinizde ve yükümlülüklerinizde yeni bir gelişmeye yol açan radikal bir atılım veya konuşmayı ifade eder. Uranüs Venüs Balık’ta olduğu için yaratıcılığınızı takip etmek özellikle kolay olabilir. Ancak bu süre zarfında Koç burcundaki güneş Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yapacaktır, bu nedenle işle ilgili konularda sözlerinizi dikkatli bir şekilde tartmak isteyebilirsiniz. Altta yatan gerçekler ve güç oyunları konuşmada ortaya çıkabilir, bu yüzden başkalarını incitmeden zirveye çıktığınızdan emin olun. Neyse ki, 19 Nisan Salı günü güneş, karşı burcunuz Boğa için Koç’tan ayrılırken kozmik enerji yumuşayacak. Kârlı bir anlaşma ve ortaklık kurmak için harika bir zaman olabilir!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.