Akrep Haftalık Burç Yorumları (11 Nisan – 17 Nisan Haftası)

Akrep burcunun 11 Nisan – 17 Nisan haftası için burç yorumları neler? Akrep burcunun 11 Nisan – 17 Nisan haftası neler bekliyor? Akrep burcunun 11 Nisan – 17 Nisan haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 11 Nisan – 17 Nisan haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 11 Nisan – 17 Nisan haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 11 Nisan – 17 Nisan haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu 11 Nisan – 17 Nisan Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Gerçeklik hakkındaki en tuhaf fikirleriniz bu haftanın başlarında hayata geçmeye başlıyor, bu yüzden işler garipleştiğinde çok şaşırmayın. Bunun için fazlasıyla yeterlisin, ama arkadaşların biraz korkabilir. Koşullar çatışma için özel olarak hazırlanmış olsa bile, Çarşamba veya Perşembe günleri kimseyi meşgul etmemeye çalışın. Durum hızla çirkinleşebilir. Bu hafta sonu istediğiniz her şeyi bitiremeyebilirsiniz, ancak birisiyle yarı yolda buluşmayı teklif ederseniz, sonunda çok şey yapmış olursunuz.


Akrep Burcu 11 Nisan – 17 Nisan Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yoğunluk bu hafta azalmaya başlayacak. On altısında, nasıl hissettiğinize daha mantıklı bir yaklaşım benimsemeye başlayabileceksiniz. Tüm üzüntüler veya incinmiş duygular sizin için gerekli bir ders gibi gelmeye başlayacak. Bu hafta yalnız olmayı tercih etseniz bile arkadaşlarınızı arayın. Enerjinizi değiştirecek ve topraklanmış kalmanıza yardımcı olacaklar. Bazı önemli ilişki kararlarıyla yüzleşmeniz veya birikimi hissetmeye başlamanız gerekebilir.

Aşkınızı daha özgün bir şekilde ifade etmek veya ilişkilerinizde gerçekten görünmek istiyor olabilirsiniz. Ailenizden biriyle ilişkinizi geliştirmenin zamanı gelmiş olabilir. Ana yola çıkmayı ve barışı korumak için bir zeytin dalı sunmayı düşünün. Eviniz güvenli sığınağınız olacak ve işleri biraz daha güzelleştirmek size büyük keyif verecek. Bu, sizin için kartlarda varsa, yeni bir ev aramak için de iyi bir zaman. Hayalinizdeki yeri bir arkadaşınız veya iş arkadaşınız aracılığıyla bulabilirsiniz.


Akrep Burcu 11 Nisan – 17 Nisan Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Akrep, sizi çalışma haftanız boyunca daha çok değil, daha akıllıca çalışmaya iten şeyin ne olduğunu anlayın.

Koç burcundaki Merkür Oğlak burcundaki Plüton ile kare açı yaptığında, haftanın başında profesyonel konularla ilgili tonunuza, sahanıza ve zamanlamanıza dikkat edin. Meydan, etkili, iddialı ancak agresif olmayan iletişimin önemini vurgular. Bir güç mücadelesi olmasına izin vermezseniz, bu bir güç mücadelesi olmak zorunda değildir! Neyse ki, 10 Nisan Pazar günü Merkür Boğa burcuna geçtiğinde tonunuz sabitleniyor. Şimdi zıt burcunuzda, başkalarıyla çalışırken iletişimsel hünerinizi daha fazla kontrol altında hissedebilirsiniz. Dokunsal müzakereleri iletmek için bile mükemmel olabilir. Birkaç gün sonra, Jüpiter sulu Balık’ta Neptün ile kavuşum yaparken yaratıcılığınız muazzam olacak. Bağlantı, tutkunuzdan faydalanmak ve iş yerinde devam eden projelerinizde ilham ve sanatsal hissetmek için mükemmeldir! Sanatsal vizyonunuzu hayata geçirmek için harekete geçmek, 14 Nisan Perşembe günü Mars Balık burcuna geçtiğinde kolayca gelecektir. İlham veren akışa yaslanın ve hırsınız akışkan olacaktır. 16 Nisan Cumartesi günü Terazi burcundaki dolunay ile birlikte, işinizden keyif almaya odaklanırken zihinsel olarak huzurlu hissedebilirsiniz.


Akrep Burcu 11 Nisan – 17 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, bırakmaya istekliyseniz biraz heyecan var.

Hafta 10 Nisan Pazar günü, Merkür’ün Koç’ta, rutinler evinizde, fikirler evinizde Oğlak burcundaki Plüton’a kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, gereksiz eylemleri ortadan kaldırabilirsiniz. Akrep, az sonuç veren fazlalıklardan kurtulabilirsiniz. Gezegen yöneticiniz Plüton, hayatınızdan alakasız, önemsiz veya gereksiz şeyleri ortadan kaldırmaya hazır. Bugün, gününüzü düzene sokabilirsiniz.

11 Nisan Pazartesi günü, Kova burcundaki Satürn, konutlarınızda Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Mevcut evinizde ne kadar kalmak istediğinizi merak ediyor olabilirsiniz. Belki de şu anda eşyalarını toplayıp bir hamleye hazırlanıyorsun. Ya da belki de bir hamleyi düşünmenin devrilme noktasındasınız. Akrep, çarklar dönüyor ve yeni bir şey geliyor. Bu, ikametinizde bazı büyük değişiklikler anlamına gelebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.