Akrep Burç Yorumları 8 Nisan 2022

Akrep burcunun 8 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 8 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 8 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 8 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 8 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 8 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

8 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Evin etrafındaki alan sorunlarıyla başa çıkmak için en iyi konumda olmayacaksınız, ancak karışık duygularınızı akşamın ilerleyen saatlerinde ciddi bir karizma haline getirebilmelisiniz.


8 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hırsın bugün seni alt etmesine izin verme – bırak başkaları kendi yolunu bulsun.


8 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, uğurlu Jüpiter kaderin düğümleriyle bağlantı kurarken, bugün kalbinin attığı her vizyona dikkat et. Bu kozmik iklim, oraya ulaşmak için hangi yolu izlemeniz gerektiğini anlarken en yüksek potansiyelinize inanmanıza yardımcı olarak ruhsal kutsamalar getirecektir. Luna, tahmin edilemeyen Uranüs’e bir öpücük üflediğinde bu öğleden sonra aşk bağlantıları kolayca gerçekleşecek. Bu gök cisimlerinin yarattığı romantik elektrikle oynamanın keyfini çıkarın ve biraz masum flört etmekten korkmayın, çünkü tüm bunların heyecanı kesinlikle kanınızı pompalayacaktır.


8 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sınırlarını belirle, Akrep. Kendiniz ve başkaları için beklentilerinizden bahsetmek, her zamankinden daha kolay gelebilir, çünkü Merkür Koç’ta altmışlık, Mars Kova’dadır. Altmışlığın iddialı, iletişimsel doğası, iş arkadaşlarınız, arkadaşlarınız ve ailenizle sınırlarınızı belirlemeyi düşünmeniz gerektiğini ima eder. İş-yaşam dengenizi geliştirmek istiyorsanız, konuşmanız gerekir. İş arkadaşlarınıza onlardan ne beklediğinizi söyleyin ve tam tersi iş yerinde. Ailenize ve arkadaşlarınıza iş dışında neye ihtiyacınız olduğunu bildirin. Sınırlarınızda iddialı olmak büyük bir fark yaratabilir!


8 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Evren arkanızda, bu yüzden iç pusulanızı takip edin ve lojistiği strese sokmayı bırakın, Akrep. Bugünün ay ve yaralı şifacı Chiron arasındaki tek veya tek kare, aniden özgür dolaşmak için sezgisel arzu ve sonra ne olacağını bilmeme korkusu arasında parçalanmış hissetmenizin nedeni olabilir. Çok daha parlak bir notta, şanslı Jüpiter, aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla, dünyanızı çağrıştırıcı fanteziler ve canlandırıcı sihirle süsleyen, Balık burcundaki rüya gibi Neptün’ün yakınında olacak. İster yaratıcı ister romantik olsun, bu hayattan daha büyük hissettiriyor.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.