Akrep Burç Yorumları 29 Nisan 2022

Akrep burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 29 Nisan 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 29 Nisan 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Arada bir, olağanüstü, hiçbir şeyin ters gitmeyeceği bir gün yaşarsınız. Bu onlardan biri ve yolunuza çıkan her fırsatı değerlendirmek için yeterli enerjiniz olacak. Tadını çıkar.


29 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şimdi kişisel endişelerinize zaman harcamaktan kaçının. İş ile dikkatinizi dağıtın.


29 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kiminle yakın çalıştığını yeniden gözden geçirme zamanı, Akrep. Artık Oğlak burcundaki Plüton retrosu başladığına göre, kiminle çalıştığınızı düşünmek için bir adım geri atmanın zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Acil çalışma topluluğunuza bakın. Bu bağlantılar, kendinizi güçlü ve desteklenmiş hissetmenizi sağlıyor mu? Konuşmalarınız işinizde değerli bir şeye yol açıyor mu? İş hayatınızda uzun vadeli değişiklikler yapmak için bu gerilemeyi kullanın! Merkür bugün İkizler burcuna geçtiğinden, işinizde zihinsel oyunlarla ilgilenebilirsiniz. En önemli olana odaklanmaya çalışın ve gerisini unutun.


29 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Güçlü fikirleriniz var sevgili Akrep, ancak bu öğleden sonra Koç ayı yönetici gezegeniniz Plüton ile sert bir kare açı oluşturduğunda bunları kendinize saklamak isteyebilirsiniz. Aynı fikirde olmadığınız görüşler veya fikirler tarafından hayal kırıklığına uğramak yerine, özellikle tetikleyici olan tüm konuşmalardan uzaklaşma seçeneğini benimseyin. Neyse ki, akşam çökerken hava yumuşayacak ve Luna şehvetli Boğa’ya girerek haritanızın aşkı yöneten bölümünü harekete geçirecek. Bu enerji, romantik olmayı planladığınız tek kişi kendiniz olsanız bile, evde sakin bir randevu gecesi için mükemmeldir.


29 Nisan 2022 Cuma Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Her şeyden önce, Akrep: modern yöneticiniz Pluto, istasyonlar bugün merak uyandıran üçüncü eviniz, düşünce süreci ve anlık değiş tokuşlar aracılığıyla geri hareket ediyor, bu da şu an ile Ekim arasında içe doğru gitmeniz ve nerede olduğunuzu yansıtmanız için yönlendirildiğiniz anlamına geliyor. güç sizden alınıyor. Başkalarıyla paylaştığınız bilgilerin yanı sıra iletişim açısından da düşünün. O kadar ciddi olmak zorunda değil, ama her iki şekilde de gölge işini yapmaktan zarar gelmez. Bahsetmişken, Merkür, birleşme, samimi birlikler ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinize ivme ve netlik getirerek, hükümdarlık işareti olan İkizler’e geri dönecek. Sözlerin birer büyü.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.