Akrep Burç Yorumları 28 Nisan 2022

Akrep burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 28 Nisan 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 28 Nisan 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Hızlandırıcıyı gevşetmeniz gerekiyor! Çok fazla şey oluyor ve tek çözüm onu ​​biraz geri çekmek. Bir kereliğine başka birinin gevşekliği almasına izin verin – her zaman günü kurtaran kişi olmak zorunda değilsiniz!


28 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda sorumluluklarınız hafifleyecek. Suçluluk duymadan bırakabilirsin.


28 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Mesleki taahhütlerinizle ilgili daha iyi iletişim kurmanın zamanı geldi, Akrep. Merkür zıt burcunuzda, Boğa, Plüton Oğlak burcundayken bugün, iş arkadaşlarınızla (ve hatta müşterilerinizle) aynı seviyeye gelmeye çalıştığınızı fark edebilirsiniz. Konuşma sırasında profesyonel konular ortaya çıktıkça, belirli ayrıntılara takılıp kalmamaya çalışın. Herhangi bir şey varsa, çalışma ilişkilerinizi ve düzenlemelerinizi daha iyi hale getirmek için neler yapabileceğinizi görmek için üçlünün dönüştürücü doğasına yaslanın. İstediğinizi elde etmek için manipüle etmeye de gerek yok. Nereye gittiğini görmek için dürüst bir konuşma yapın!


28 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Günlük ritüelleriniz kutsaldır, Akrep. Ve bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olmanıza rağmen, kozmos sizi sağlık alışkanlıklarınızdan genel refahınıza kadar her şeye öncelik vermeye çağırıyor. Bunun aşk hayatınızı nasıl etkilediği, kendinize değil de dış etkenlere harcadığınız enerji miktarını göz önünde bulundurarak sizi şaşırtabilir. Kesinlikle günümüzün ay-Chiron kavuşumu sırasında dikkate alınması gereken bir şey, ancak Merkür’ün modern hükümdarınız Pluto ile üçgen açısı, aynı anda iletişim tarzınızın ve varsayılan zihniyetinizin gölge tarafıyla yüzleşmeniz için sizi zorluyor. Bir başkasını memnun etmek için zihinsel olarak durgun mu kaldınız?


28 Nisan 2022 Perşembe Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Merkür ve Plüton gökyüzünde destekleyici bir alışverişi paylaşırken, bu sabah radikal öz-sevgiyi uygulamak için birkaç dakikanızı ayırın. Olumlu olumlamalar, görselleştirmeler ve mantralar, özellikle bir meditasyon seansına girerken yaparsanız, şu anda ruhunuz için harikalar yaratabilir. Koç ayı, şifalı asteroit Chiron ile yakınlaşırken, alışkanlıklarınızı ve sağlığınızı incelemenizi isterken, iyi hisler akmaya devam edecek. Tutarlı bir programdan düştüyseniz, evren sizi daha dikkatli ve verimli yaşamaya zorlarken, birini yeniden taahhüt etmenin zamanı gelmiş olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.