Akrep Burç Yorumları 26 Nisan 2022

Akrep burcunun 26 Nisan 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 26 Nisan 2022 Salı günü neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Nisan 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 26 Nisan 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 26 Nisan 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 26 Nisan 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

26 Nisan 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sizi eski, hatta yabancı arkadaşlar aramaya itecek fazladan bir sosyal enerji darbesi hissediyorsunuz. Bir parti mükemmel olurdu, ama hızlı bir kahve bile yapacaktır. Bir uyarı: beklentilerinizi düşük tutun.


26 Nisan 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Hayatınızdaki şeyler sessizleşiyor ve ortamınızı gürültüden arındırıyor.


26 Nisan 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün egonuzu serbest bırakmak istiyorsanız sorun değil, çünkü gök cisimleri topluluğu sizi kendinizi kutlamaya teşvik ediyor! Bu titreşimler aynı zamanda yaratıcı olmak ve arkadaşlarınızla vakit geçirmek için de harikadır, bu nedenle ikisinden biriyle etkileşime geçmek için ilham alıyorsanız, geri adım atmayın. En yakın ilişkileriniz, bu akşam Merkür’ün uğurlu Jüpiter’e bir öpücük göndererek güneş enerjisi beşinci ve yedinci evlerinizi harekete geçirdiğinde bir miktar kozmik parıltıdan faydalanacak. Bu enerji, en yakın ortaklıklarınız içinde karşılıklı teşvik için harikadır, bu da diğer önemli veya en iyi arkadaşınızı neşelendirmek için iyi bir zaman yapar.


26 Nisan 2022 Salı Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Birine karşı hisler beslemek ve onlarla potansiyel bir gelecek görmek başka şey, Akrep. Ve kimi kandırıyoruz? Aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci evinizi güçlendiren bir dizi enerjiyle, kalbinizin arzularını inkar etmek mümkün değil ve bu özellikle bu zamanda doğrudur. Ayrıca Ay, bugün Balık burcunda Venüs ve Neptün ile güçlerini birleştirecek ve bu da aşk hayatınızı baştan çıkarma ve fantezi ile süsleyecek. Üstüne üstlük, ay, taahhütlü yedinci ev anlaşmalarınız, uzlaşmanız ve önemli diğer eviniz aracılığıyla Boğa’daki isyancı Uranüs’ü eşzamanlı olarak seksen yapacak, bu yüzden beklenmeyeni bekleyin.


26 Nisan 2022 Salı Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bırak şu ucube bayrağı dalgalansın, Akrep! Ay, yaratıcı yeteneklerinizi ve sanatsal vizyonunuzu vurgulayarak sulu Balık burcunda parlamaya devam ediyor. Bu ay tutulması sırasında işinizin etkileyici yönlerine daha uyumlu hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizin ve becerilerinizin işinizde parlamasına izin verdiğinizde, beklenmedik bir şekilde kendinizi korkak bir hareket tarzına adayabilirsiniz. Ay bugün Boğa burcundaki Uranüs’e altmışlık açı yaptığından, hareket tarzınızdan beklenmedik bir şekilde ilham alabilirsiniz. Aynı derecede yaratıcı bir meslektaşınızla eşleşin ve çalışmanızı birlikte sanatsal bir mercekle keşfedin!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.