Akrep Burç Yorumları 23 Nisan 2022

Akrep burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 23 Nisan 2022 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 23 Nisan 2022 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

23 Nisan 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Harekete geçmek tamamen size kalmış. Biriyle yakınlaşıyorsanız, şimdi öne çıkıp ‘hey’ demek için en iyi zaman – bu akşam mümkün olan en iyi yanıtı alacaksınız.


23 Nisan 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Geri çekilin ve mümkünse kendinizi günaha karşı yalıtın. Artık daha zayıfsın.


23 Nisan 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bazı insanlar veya durumlar yüzünden hayal kırıklığına uğramış hissetseniz bile, bugün değer verdiğiniz kişilerden sevginizi esirgememeye çalışın. Satürn ve Merkür arasında sert bir kare sizi duygusal olarak kapalı hissettirebilirken, sevdiklerinize soğuk omuz vermek, düşündüğünüz çözüm olmayabilir. Kendiniz için biraz alana ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, ilgili taraflara biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olduğunu bildirdiğinizden emin olun. Evde kendi kendine bakım uygulayan bir akşam, zihninizde ağırlık yapan her türlü sorunu çözmenize yardımcı olarak size netlik ve iç huzur sağlar.


23 Nisan 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Farklı bir profesyonel tarza yaslanın, Akrep. Kova burcundaki son çeyrek ayın altında, çalışma alanınızı biraz farklı bir şekilde düzenlemek isteyebilirsiniz. Başkalarının yaptıklarına uymak yerine, çalışma alanınızı kendinize ait yapın. İstediğiniz gibi düzenleyin ve hatta benzersiz biblolarla süsleyin. Alanınızda biraz kişiliğinizi göstererek, içinde daha rahat hissedebilirsiniz. Daha sonra, Merkür Boğa’daki kuzey ay düğümüyle kavuştuğundan, konuşmalar profesyonel taahhütlerinizde ve çalışma ilişkilerinizde daha büyük bir şeye yol açabilir.


23 Nisan 2022 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk havada ve sizinle belirli bir aşk ilgisi olan Akrep arasındaki kimyayı inkar etmek yok. Ayın burcunuzda yoğunlukla dolu yolculuğunu göz önünde bulundurduğunuzda, uyum arayan yedinci ev aracılığıyla Merkür ve Uranüs’e karşı çıkarken, bu süreçte sizi hazırlıksız yakalayan bazı beklenmedik konuşmalar olabilir. İyi haber şu ki, ay, aşk, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla Balık burcundaki Venüs ve Mars ile uyumlu hale gelecek; bu her zaman bir artıdır, çünkü sizin kadar ilham almaya yatkınsınızdır. işlerin yürümesi fikrine karşı merhametlidirler.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.