Akrep Burç Yorumları 1 Mayıs 2022

Akrep burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü için burç yorumları neler? Akrep burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun 1 Mayıs 2022 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu 1 Mayıs 2022 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Mayıs 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bütün gün kendinizi o kadar harika hissedeceksiniz ki, büyük bir şey kazandığınızı hiç fark etmeyebilirsiniz. Postayla veya dev bir yenilik çeki şeklinde gelmeyebilir, ancak şans kesinlikle lehinize değişti.


1 Mayıs 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün hafıza şeridinde yürümek bir dikkat dağıtma egzersizi olacak. Anı yaşa.


1 Mayıs 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, Venüs ve Jüpiter’in yönetici gezegeniniz olan Plüton ile tatlı bir bağlantısı olduğu için, bugünün kozmik iklimi, aklınızı kullanmak ve sahip olabileceğiniz herhangi bir sanatsal tutkuyla meşgul olmak için idealdir. Evren sizi kendinizi ifade etmeye teşvik ederken, şimdi fikirlerinize enerji vermenin zamanıdır. Ne yazık ki, öğleden sonra Boğa burcunun kaderin düğümleriyle sert bir t-karesine girmesiyle ortam biraz gerginleşebilir. Bu titreşimler, özellikle siz veya eşiniz geçmişteki sorunların ötesine geçemediyseniz, aşk hayatınıza gerilim getirebilir.


1 Mayıs 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Boğa burcundaki dünkü yeni ay güneş tutulmasından sonra, bire bir ilişkilerinizin aniden olağan öncelikler listenizi ele geçirmesi bir sır değil. Kişisel olarak ve/veya profesyonel olarak konuşun, büyük olasılıkla bazı ayarlamalar yapıyorsunuz. Bununla birlikte, romantik ortaklıklarınız söz konusu olduğunda, işler kafa karıştırıcı oldukları kadar rüya gibi gelebilir, bu yüzden topraklanmış olduğunuzdan emin olun Akrep. Ne de olsa ay, yedinci ilişkiler eviniz olan Boğa’da dolaşmaya devam ederken, beşinci aşk, romantizm ve kendini ifade etme eviniz aracılığıyla büyüleyici Neptün ile uyum içindedir. Bir peri masalı başlangıcı mı yoksa çok geç kalınmış bir bitiş mi?


1 Mayıs 2022 Pazar Akrep Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bir konuşma harika bir şeye yol açabilir, Akrep. Plüton’un Oğlak burcunda gerilemesi yürürlüğe girdiğine göre, işyeri konuşmalarınızda bir fikir değişikliği olabilir. Meslektaşlarınız (veya müşterileriniz) farklı fikirlere karşı daha açık fikirli hale geldikçe, fikirlerinizi hayata geçirmek için mükemmel bir zaman olduğunu görebilirsiniz. Plüton, Balık burcundaki Venüs’ü altmışlık açıyla geri hareket ettiğinden, yaratıcı konseptlerinizin ve vizyonlarınızın iş yeriniz tarafından daha iyi karşılandığını görebilirsiniz. Sanatsal yönünüzü ortaya çıkarmak için bu büyüleyici, dönüştürücü enerjiyi kullanın. Hatta aklınızdakilerin bir ön izlemesini bile hazırlayabilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.