Akrep Aylık Burç Yorumları Neler? Akrep Burç Yorumu Mayıs 2022

Akrep burcunun Mayıs ayı için burç yorumları neler? Akrep burcunun Mayıs ayı neler bekliyor? Akrep burcunun Mayıs ayı aşk hayatında neler bekliyor? Akrep burcunun Mayıs ayı iş hayatı nasıl geçecek? Akrep burcunun Mayıs ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Akrep burcu Mayıs ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Akrep Burcu Mayıs Ayı Aylık Burç Yorumu

Yaşam Tarzı Değişiklikleri

20 Mayıs’a kadar Boğa burcundaki güneş, ilişkilerinizi odak noktasına getirerek sizi başkalarıyla takım kurmaya ve en yakın olduğunuz kişilerle kaliteli zaman geçirmeye teşvik ediyor. Aynı zamanda hisse senedi almak ve önemli bağları nasıl iyileştirebileceğinizi veya bir romantizmi bir sonraki seviyeye nasıl taşıyabileceğinizi görmek için bir şans.

Ayrıca yaşam tarzınızı yenilemek, yeni fırsatlar yakalamak ve refahınıza odaklanmak için heyecan verici fırsatlar var. Pozitif Jüpiter, 10 Mayıs’tan 27 Ekim’e kadar Koç’ta olacak ve büyük bir iyimserlik getirecek ve sizi ileriye ve yukarıya teşvik edecek. İşinizden memnun değilseniz, daha zorlu bir şey aradığınızda bu olabilir.

Bu bir değişim ayı olabilir. İlişki ekseniniz boyunca meydana gelen, güçlü ve yoğun duygular uyandırabilecek onbeşinci gündeki burcunuzda bir ay tutulması var. Bir sorun oluşuyorsa, bu muhtemelen başa geleceği zamandır. Aşırı tepki vermemeye çalışın çünkü dürtüsel bir karar vermek size yardımcı olmaz.

Güneşin 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçişi yoğun bir bölgeyi vurgular ve olumlu değişimi kucaklamaya istekli olduğunuz bir zaman olabilir. Önümüzdeki dört hafta, sizi geride tutan bir sorundan veya hatta bir ilişkiden vazgeçmenize neden olabilir.

Harekete geçmeye hazırsanız, dinamik Mars, 24’ünde Koç burcuna geçerek hareket etme ve egzersiz yapma arzusuna dönüşebilecek ekstra canlılık getirir. Daha sık egzersiz yapmak istiyorsanız, kalıcı olumlu bir alışkanlık geliştirmenize yardımcı olabilir.

Tatlı Venüs, 28 Mayıs’ta Boğa burcuna geçerek ilişkilerinize uyumlu bir hava getiriyor. Aşk hayatınıza eğlence ve zevk katabilecek şehvetli bir kalite de var.

Son olarak, otuzundaki İkizler yeni ayı, yeni girişimleri başlatmak için en iyi zamanlardan biridir. Neye başlamak istiyorsan şimdi yap.


Akrep Burcu Mayıs Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Romantik Venüs, 2 Mayıs’ta öngörülemeyen Koç ile buluştuğu için sabit burcunuz biraz sarsılıyor. Aynı güçlü hükümdarı, tutkulu Mars’ı paylaşıyorsunuz ve bu ateşli etki sizi normalden çok daha romantik riskler almaya teşvik ediyor. Son zamanlarda güvenli oynamak seni nereye getirdi, Akrep?

Yedinci güneş-Mars sekstilinde aşka giden pek çok maceralı yol var, ancak kalbinizi gerçekten takip edecek kadar çekingenliklerinizi bırakamayabilirsiniz. Nasıl hissettiğiniz hakkında daha fazla endişelenmeye çalışın ve diğer insanların ne düşünebileceği hakkında daha az endişelenmeye çalışın.

On beşinci günkü gölgeli burcunuzdaki gizemli dolunay ve ay tutulması, tüm bunların neden olduğu noktasına gelebilmeniz için sizi (kendiniz veya başka biri hakkında) gerçeği ifşa etmeye teşvik ediyor. Cevaplar ne kadar karanlık olursa olsun, bu şüpheli ay boyunca onları bulmak, sonunda tünelin sonundaki ışığa yol açacaktır.

Yoğun Mars 24 Mayıs’ta Balık’tan çıkıp rekabetçi Koç’ta Venüs’e katılırken durdurulamaz bir güç olacaksınız. Eğer mümkünse, şiddetli özgüveniniz normalden daha fazla cinsel çekicilik yaymanızı sağlıyor. Şimdi hamleni yap. Çoğu insan, büyüleyici varlığınızda hayır deme konusunda güçsüzdür.


Akrep Burcu Mayıs Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Mayıs ayında iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmanız zor olabilir çünkü ilişkiye çaba harcamak istemeyebilirsiniz.

Bununla birlikte, 10 Mayıs’ta Koç burcuna giren Jüpiter, aynı gün Merkür’ün geri dönüşünün başlamasıyla birlikte, size konfor alanınızdan ayrılma ve akranlarınızla bir ilişki geliştirmeye başlamanız için baskı yapacak.

On beşinci günkü burcunuzla aynı hizada olan ay tutulması sırasında bazı şeylerin değişebileceğini unutmayın. Bir adım geri atmaya ve işteki kendi hedeflerinize ve projelerinize odaklanmaya karar verebilirsiniz. Başkalarıyla çalışmak karşı olduğunuz bir şey değil, Akrep. Onların ilerlemesinin ışık yılı önündesiniz ve işinizin akmasını sağlamak istiyorsunuz.

28 Mayıs’ta Venüs Boğa burcuna geçtiğinde, onlarla tekrar ortak olabileceğinizi hissedebilirsiniz, çünkü artık yeni çabalar uygulayabilir ve bekleyen birçok görevi tamamlayabilirler. Otuzuncu aydaki İkizler burcundaki yeniay sırasında ilişkide güç dinamiklerinin rol oynamasına izin vermediğiniz sürece, iş arkadaşlarınızla başarılı bir ortaklığın keyfini çıkarabilirsiniz.


Akrep Burcu Mayıs Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Bahar kaçamağı mevsimi, Akrep ve şu anda her yerde aşık olabilirsiniz, spor salonunda bile. 2 Mayıs’ta Venüs Koç burcuna geçtiğinde, egzersiz yaparken bir sonraki tarihinizi, kalp atış hızınızı birden fazla şekilde yükselten birini bulduğunuzda bulabilirsiniz.

Bununla birlikte, yeni insanlarla çıkmaya başlamadan önce, onuncu ayda Merkür İkizler’de geri giderken ve Jüpiter Koç’a girdiğinde eski sevgilinizi tamamen bitirdiğinizden emin olun. Hâlâ geçmişe bağlıysanız, yeni ve sağlıklı bir ilişkiye geçemezsiniz. İlerleyebilmeniz için kendinize odaklanmak için 15 Mayıs’taki ay tutulmasını kullanın.

Güneş yirmisinde İkizler burcuna girdiğinde yakın ilişkiler için birçok fırsatınız olacak. Ancak, 24 Mayıs’ta Mars Koç burcuna geçerken çok hızlı hareket etmeyin. Bir ilişkiye atlamak cazip gelse de, sizin için en iyi şey olmayabilir.

Neyse ki, yirmi sekizinde Venüs Boğa burcuna geçtiğinde, istikrarlı ve istikrarlı bir aşk ilişkisi başlatma fırsatına sahip olacaksınız. Özel birini bulduysanız, resmileştirin. Özellikle 30 Mayıs’taki İkizler yeniayı, sizi unutulmaz bir gece yapmaya teşvik ettiğinde.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.