Yengeç Burç Yorumları 31 Mart 2022

Yengeç burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 31 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz hoşgörünün kimseye zararı olmaz, en azından sana. Ciddi bir zevk ve tam bir çöküş arayışına çıkın.


31 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Kanatlarını uzatma şansın var. Korkunç, ama bu iyi bir şey.


31 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Ay bugün Koç burcuna geçtiğinde kariyer yolunuz hakkında inanılmaz derecede heyecanlanmaya hazır olun! Şimdi Koç’ta, Luna’nın duygusal enerjisi, kariyerinizde nerede olduğunuza bağlı olarak iki yoldan birine gidebilir. Kanser, bir yandan başarılarınız ve liderlik yeteneklerinizle inanılmaz derecede gurur duyabilirsiniz. Hatta dünyanın tepesindeymiş gibi hissedebilirsiniz! Ancak ay, özellikle bir şey istediğiniz kadar hızlı ilerlemiyorsa veya tanınma eksikliğiniz varsa, altta yatan hayal kırıklıklarına da atıfta bulunabilir. Olumluya odaklanmaya çalışın!


31 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Ay, Koç ve haritanızın kariyer gelişimini yöneten sektöründeki yolculuğuna başlarken, önümüzdeki birkaç gün içinde sizin için yeni profesyonel projeler veya fırsatlar ortaya çıkabilir. Bu güneş enerjisi yerleşimi tamamen inisiyatif almakla ilgilidir, bu yüzden kendinizi ortaya koymanız ve fikirlerinizi üstlerinizle paylaşmanız gerekecek. İş arkadaşlarınız arasında daha fazla liderlik sorumluluğu üstlenmeniz istenebilir, bu da sıkı çalışma ve verimlilik yoluyla mükemmel bir örnek oluşturmanızı önemli kılar. Yeni bir iş arıyorsanız, bu akşamı özgeçmişinizi yenilemek için kullanın, çünkü Luna Merkür’e uyum sağlar.


31 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sahne korkusu? Korku bugün pencereden dışarı çıkıyor, Yengeç. Bekar ya da alın, gezegen hükümdarınız ay, Koç’taki haberci Merkür ile güçlerini birleştirecek – otoriter onuncu eviniz aracılığıyla – bu, bilinçsizce yapsanız bile, liderliği üstlendiğiniz anlamına geliyor. Unutmayın, Merkür bilinçaltı enerjilerin gizli on ikinci evinizi ve üçüncü iletişim evinizi yönetir, böylece bu zamanda söylenmemiş bazı düşünceleri çok kolayca canlandırabilirsiniz. Sosyal medyaya girmek ya da almamak işte bütün mesele bu. Venüs ayrıca sizi potansiyel olarak bir yol ayrımına götürebilecek Kader Düğümleri ile karşı karşıya gelecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.