Yengeç Burç Yorumları 29 Mart 2022

Yengeç burcunun 29 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 29 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 29 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 29 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 29 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Görünüşe göre, tüm durum pazarlık ettiğinden daha karmaşık. Her şeyi çözdüğünü düşündün, ancak birkaç değişken daha belirgin hale geldi. Soru sormaya devam et.


29 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün mucizeler yaratmadan önce planları hazırlamanız gerekir.


29 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Aşk tezahürlerinizi hayal edin, görselleştirin ve gerçekleştirin, Yengeç. Bekar, ezici veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan kozmos, sizi aşk adına bir inanç sıçraması yapmaya çağırıyor, özellikle de macera, genişleme ve bilinmeyen topraklardan oluşan egzotik dokuzuncu evinizde parıldayan bugünün Balık burcunda. Senden uzakta olan birini özlemek? Sekizinci yakınlık, birleşme ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla özgürlüğü seven Kova’da cızırdayan Mars ve Venüs ile güven, tutku ve için için yanan bir yoğunluk yayıyorsunuz. Ve bu, tutkularınıza boyun eğmek için yeterli bir neden değilmiş gibi, Merkür’ün Koç’taki yolculuğu size liderliği almanız için ilham veriyor.


29 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bu sabah dua veya meditasyon yoluyla evrenle bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın, tatlı Yengeç, Balık burcunun ruhaniliği yöneten bölümünde bir ışık parlatırken, tatlı Yengeç. Bununla birlikte, bu ay yerleşimi auranızı başkalarının düşünce ve duygularına daha emici hale getireceğinden, etrafınızdaki insanlarla sağlıklı sınırlar belirlediğinizden emin olmak isteyeceksiniz. Bu akşam, Luna’nın devrim niteliğindeki Uranüs’e bir öpücük göndererek, evrenden size bir berraklık ve rahatlık dalgası bahşettiği bu akşam, duygusal atılımlar sizi bulabilir. Bu titreşimler ayrıca kişisel evriminizde size yardımcı olabilir, bu yüzden değişim fikrine direnmemeye çalışın.


29 Mart 2022 Salı Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Sezginiz bugün yerinde, Yengeç! Ay sulu Balık burcuna girerken, profesyonel yaşamınızın altında yatan enerjilere ve tonlara daha uyumlu hissedebilirsiniz. İçgüdülerinizi dinlerseniz, profesyonel yolunuza ne kadar uyum sağladığınıza şaşırabilirsiniz. Luna, eğitim fırsatlarından seyahate kadar kariyerinizin nereye gidebileceğine odaklanmış olabilir. Kariyer yörüngenizi düşünürken kendinize hangi yolların sizin için doğru olduğunu sorun. Kariyerinizde yaratıcı veya yaratıcı bir girişime daha uyumlu hissedebilirsiniz!


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.