Yengeç Burç Yorumları 17 Mart 2022

Yengeç burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 17 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 17 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

17 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Etrafınızdaki herkes teması tamamen kaybetti mi? Bu, robot zombiler gibi ortalıkta dolaşıp duran şeylere normal tepki verdiğinizde böyle hissettirebilir. Endişelenme – uzun sürmeyecek.


17 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda çok net bir aşamadasınız ve bu hediyeyi kullanmanın zamanı geldi.


17 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

Perdenin ötesinden gelen eşzamanlılıklar, tesadüfler ve mesajlar bu sabah sizi kutsayacak, sevgili Yengeç, Başak dolunayı uğurlu Jüpiter’i açarken, haritanızın maneviyatı yöneten sektörünü harekete geçirir. Bu kozmik iklimi, doğayla iletişim kurarak, mum büyüsü uygulayarak veya derin meditasyon yaparak diğer tarafla yeniden bağlantı kurmak için bir bahane olarak kullanın. Dolunay gökyüzünde tezahür ettiğinde cadı saati yaklaştıkça vibe özellikle mistik hissedecek. Bu titreşimler, kehanet alemlerinde oynamak için mükemmeldir ve tarot kartlarınızı veya sarkaçlarınızı patlatmak için iyi bir zaman oluşturur.


17 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Özlediğiniz aşkı tezahür ettirin, Yengeç. Ne de olsa, ikinci şehvetli zevkler evinizin göksel hükümdarı olan Merkür, Balık’tan ve macera, felsefe ve inanç sistemlerinden oluşan geniş dokuzuncu evinizden her gün geçmez. Belki sizden uzakta olan biri ya da astro-uyumluluk hakkında doğaçlama bir konuşma. Bekar? İnternet üzerinden veya bir tür ruhsal inziva yoluyla biriyle görüşebilirsiniz. Bu kendiliğinden deneyimlerin belirli bir kader yönü vardır. Bununla birlikte, yakalama, ayın Merkür, Jüpiter, Neptün ile karşıtlığından ve iletişim sektörünüzden geçişten kaynaklanabilir. Anı aşırı analiz etmeyin; anda kalmayı unutmayın.


17 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinin gidebileceği farklı bir yöne açık ol Yengeç! Merkür Balık burcunda Uranüs’ü Boğa burcunda altmışlık konuma getirdiğinde, bir bağlantının, grubun veya hayalin nereye gidebileceği konusunda fikriniz değişebilir. Mercury’nin fantastik düşünce süreci, profesyonel yolculuğunuza devam etmek için farklı fırsatları görselleştirmenize izin verdi. Uranüs ile uyanma, uyanma altmışlığı, radikal olarak farklı bir ufuk düşünmenize yardımcı olabilir! Profesyonel hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için beklenmedik ancak kayda değer fırsatlar olup olmadığını görmek için profesyonel topluluklarınızdaki bağlantılarla konuşmaya değer olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.