Yengeç Burç Yorumları 10 Mart 2022

Yengeç burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 10 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu 10 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

10 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Can sıkıntısı çirkin yüzünü ortaya çıkarırsa endişelenme. Her zaman keşfedilmeyi bekleyen yeni deneyimler vardır; bir hazine haritası karalayın ve avlanmaya başlayın.


10 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün tatsız bir görev siz farkına varmadan sona erecek – o yüzden hemen dalın.


10 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler ayı puslu Neptün ile sert bir bağlantı paylaştığı için bu sabah kafanız karışabilir, tatlı Yengeç, kendinizi biraz garip hissetmenize neden olabilir. Bu kozmik iklim aynı zamanda sezgilerinizle oyunlar oynayabilir ve sizi ruhsal düzeyde başıboş hissetmenize neden olabilir. Gün boyunca elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın ve evrenden kopuk hissetseniz bile karşı taraftan destek istemekten korkmayın. Neyse ki, cadılık saati yaklaştıkça kendinizi daha çok kendiniz gibi hissetmeye başlayacaksınız ve Luna tam yatma vaktinde üçüncü gözünüzü ayarlayarak burcunuza doğru ilerliyor.


10 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Mars ve Venüs Kova’da – seksle ilgili boğucu sekizinci eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla – tekrar yerlerini alırken, yakınlık ve ruhlar arası ilişkiler konusunda bireysel özgürlüğünüzü benimsemeye teşvik ediliyorsunuz. Bu nedenle, gerekirse alışılmadık rotayı kullanmaktan çekinmeyin. Dahası, düşündürücü İkizler burcunda parıldayan ay ve bilinçsiz onikinci kapanış, rüyalar ve teslimiyet eviniz ile, içe doğru gitme ve enerjinizi yeniden doldurma fırsatı sunuluyor, bu sevgilinizin yanında olsa bile. En son ne zaman özel birisiyle, Kanser ile bire bir vakit geçirdiniz?


10 Mart 2022 Perşembe Yengeç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

İnanılmaz bir geri dönüşle biraz stresli bir gün olabilir, Yengeç. İkizler burcundaki ilk dördün altında, iş ile zihinsel olarak üstesinden gelmeniz gereken birkaç engelden daha fazlasının olduğunu hissedebilirsiniz. İş hayatınızın olumlu, üretken bir zihinsel değerlendirmesine eğilmek için mücadele edebilirsiniz. Ama ikili ay enerjisi sizi zıt yönlere çekebilir. Değişebilir algınızın profesyonel konularda birkaç farklı sonucu nasıl eğlendirebileceğini görmek için akışa devam etmek için ay’ı kullanın. Bunun, çalışmayı farklı bir bakış açısıyla takdir etmenize nasıl izin verdiğine şaşırabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.