Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Nisan 2022

Yengeç burcunun Nisan ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Nisan ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Nisan ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Nisan ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Nisan ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Nisan ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Nisan Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Dört gözle bekleyecek bir şeye sahip olmaya hazır mısın, Yengeç? 1 Nisan’daki sıcak Koç yeniayı sizi korudu! Kendine güven, tutku ve gözüpek bir tavırla dolu bu ay, sizi tamamen başka bir “evet, yapabilirim” seviyesine yükseltiyor.

Bilgi ve teknoloji gurusu Merkür onuncu ayda spontane Koç burcundan çıkıp sabırlı Boğa burcuna geçiyor, bu nedenle insanlarla anında bağlantı kurmak için bu kadar acele etmemiş olursunuz. Mevcut partneriniz mesajınıza hemen geri dönmezse veya aşık olduğunuz etkileyiciden hemen bir DM almazsanız, sakin olun ve devam edin.

Lideriniz olan derin duygu dolu ay, 16 Nisan’da güzel Terazi burcunda doluncaya kadar, tüm yakın ilişkilerinizde denge ve eşitlik ararsınız. Bir ilişkide kendi ağırlığınızdan fazlasını taşıyorsanız veya son zamanlarda çok fazla yanıt alamadığınız birinin peşinden koşuyorsanız, bir adım geri atın. Verdiğin kadar almayı hak ediyorsun.

Yirmi yedinci gündeki Balık burcunda kısa ama romantik bir Venüs-Neptün kavuşumu, aşk hayatınızın ayı iyimser bir şekilde bitirmesi için tam da ihtiyaç duyduğu şeydir. Artık her şey biraz daha mümkün görünüyor, değil mi? Belki hayaller gerçek olur.


Yengeç Burcu Nisan Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

5 Nisan’da Venüs Balık burcuna geçtiğinde flört ufkunuzu genişletin. Her zamanki tipiniz olmasa da, sizin için tamamen mükemmel biriyle tanışabilirsiniz. Onuncu ayda Merkür Boğa burcuna geçtiğinde dostluk ve aşk arasındaki çizgiler bulanıklaşmaya başladığından bir arkadaşınıza aşık olabilirsiniz.

14 Nisan’da Mars Balık burcuna geçtiğinde yeni partnerinizin duygusal derinliklerini keşfetmeye başlayın. Onları gerçekten tanımak için deniz kenarında romantik bir kaçamak yapın. 16’sında Terazi’deki dolunay sırasında randevunuza biraz daha sevgi verin. Sessiz bir gece, büyülü bir bağlantı akşamı olabilir.

19 Nisan’da güneş Boğa burcuna geçtiğinde bekarsanız, bazı flört uygulamalarını indirin ve hızlıca kaydırın. Arkadaşlarından flört tavsiyesi iste. Sizi topraklı tutacaklar (ve derin uçtan atlamanızı önleyecekler).

Merkür yirmi dokuzunda İkizler’e girdiğinde dinlemenin çoğunu yaptığınızdan emin olun. Uygun olmayan eşlerle zaman kaybetmemek için doğru soruları sorun. 30 Nisan’da Boğa burcundaki yeni ay sırasında bir arkadaşınızın size kör bir randevu ayarlamasına izin verin. Bu, romantik bir geleceğe, Yengeç’e yol açabilir.


Yengeç Burcu Nisan Ayı Aylık Burç Yorumu

Spot ışığında

Güneş bu ay yüksekten uçtuğu bir bölgede, Yengeç, bu yüzden becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergileyecek ve başkalarının ne kadar yetenekli olduğunuzu görmesine izin verecek bir konumda olacaksınız. Bu aşama 19 Nisan’a kadar sürüyor ve Koç burcundaki son yeni ayın ek bonusu ile heyecan verici yeni fırsatlar size geliyor.

Ayrıca seyahat sektörünüz ve uzak ufuklar üzerinde çok heyecan verici bir gelişme odağı var. Güzel Venüs beşincide bu bölgeye giriyor, onu on dördüncüde harekete geçiren Mars takip ediyor. Hayatın her kesiminden, diğer ülkelerden ve kültürlerden insanlarla bağlantı kurmak için ilham alacaksınız. Ve yeni fikirlerin ve fırsatların peşinden koşmaya hevesli olacaksınız.

16 Nisan’da Terazi burcunda ve ev ve aile sektörünüzde dolunay var, bu da iş/yaşam dengenizin ve bunu geliştirip geliştiremeyeceğinizin daha fazla farkında olmanın zamanı geldi demektir. Bunalmış hissediyorsanız, bir şeylerin değişmesi için iyi bir şans var.

Güneş, yaklaşık dört haftalık bir konaklama için on dokuzunda, Boğa burcuna ve sosyal sektörünüze kayar. Bu süre zarfında, daha fazla dışarı çıkma, gruplara katılma ve dalga boyundaki diğer kişilerle bağlantı kurma havasında olabilirsiniz.

Güçlü Pluto, 29 Nisan’da ilişki sektörünüzde gerilemeye başlayacak ve sizi devam eden ilişki sorunlarının cevapları için içeri dönmeye teşvik edecek. Bu duygusal blokajları ortadan kaldırmanın ve onlarla başa çıkmaya başlamanın zamanı geldi.

Boğa burcundaki güneş tutulması ve otuzunda sosyal sektörünüz yeni bir aşamayı başlatabilir. Biriyle karşılaşmanız, yeni bir aktiviteye katılmanız için size ilham verebilir ve bu sizin için hayatınızı değiştirebilir. Uzun vadeli bir hedef veya plan üzerinde ilerlemeye hazır mısınız? Eyleme geçmeye zorlanabilirsiniz, çünkü olaylar kaderin elini oynayabileceğini gösteriyor.


Yengeç Burcu Nisan Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Bu ay sizin için o kadar çok şey var ki nereden başlayacağınızı bilmek zor. Koruyucu işaretiniz tamamen açık hissedebilir, güvenlik açıklarınızı tercih ettiğiniz şekilde gizleyemeyebilir.

30 Nisan’daki güneş tutulması, birçok yaşamlar boyunca tutunduğunuz büyük bir korkudan kurtulmanızı gerektiriyor. Başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının önüne mi koyuyorsun yoksa bir şekilde kurbanı mı oynuyorsun? Egonuzu bırakıp tekrar dalgalara atlamanın zamanı geldi. Bu, uzun süredir gömülü olan girişimcilik becerilerinizin yüzeye çıkacağı bir döngüdür. Bu zamanda büyümekten başka seçeneğiniz olmayacak.

29’unda Oğlak burcunda Plüton’un gerilemesi başlıyor, dikkat çekici bir hızlı büyüme evresinde gölge tarafınızı açığa çıkarıyor ve kendiniz için farklı bir hikaye seçmenize izin veriyor. Her düzeyde gelişiyorsunuz ve kariyer gelişiminiz size kalmış. Şimdiye kadar daha azını kabul ettiyseniz, korkularınızla yüzleşmekten başka seçeneğiniz kalmayacak. Bu süre zarfında daha azına razı olunmayacaktır. Bu, yaşamı değiştiren bir değişim, Yengeç.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.