Yengeç Aylık Burç Yorumları Neler? Yengeç Burç Yorumu Mart 2022

Yengeç burcunun Mart ayı için burç yorumları neler? Yengeç burcunun Mart ayı neler bekliyor? Yengeç burcunun Mart ayı aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun Mart ayı iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun Mart ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yengeç burcu Mart ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu Mart Ayı Aylık Burç Yorumu

Kalbinin sesini dinle

Yengeç, Balık burcundaki güneş ve uzak ufuklar sektörünüz bu aya lezzetli bir başlangıç ​​yapacak ve yeni seçenekleri keşfetmeye hevesli olacaksınız.

2 Mart’taki yeni ay, yeni maceralar için bir atlama noktasıdır ve iyimser Jüpiter ve yenilikçi Uranüs ile canlandırıcı bağlantıları ile birdenbire yeni fırsatların ortaya çıkmasını bekleyebilirsiniz. Kendi fikrinizi veya projenizi mümkün olan en iyi koşullarda hayata geçirmek için doğru zamanda doğru yerde olabilirsiniz.

Keyifli Venüs ve kırmızı-sıcak Mars, Oğlak burcunda başlayıp Kova’da biten tüm ay birlikte yolculuk ediyor. Bu, ilişkiler ve finansal konularla ilgili bir değişim ve iyileşme süreciyle çakışabilir. Bu alanlarda sorunlarınız varsa, havada olumlu bir değişim var.

On sekizinde Başak burcundaki dolunay, sözlerinizi güçlü duygularla doldurabilir. Önerdiğiniz şey hakkında çok güçlü hissedebilirsiniz, ancak bunu doğru şekilde kullanırsanız çok ikna edici olabilirsiniz. Sinirlilik nedeniyle küçük tartışmaların çıkma olasılığı vardır, ancak biraz egzersiz gevşemenize ve sorunları daha sakin bir şekilde çözmenize yardımcı olabilir. Vücudunu hareket ettirmeye çalış!

20 Mart’ta güneş Koç burcuna ve haritanızın en üst sektörüne kayarken kendinizi ilgi odağında bulabilirsiniz. Asteroid Pallas ve şifacı Chiron zaten bu bölgede, Pallas sizi planlarınızı bir sonraki aşamaya taşıyabilecek stratejiler geliştirmeye teşvik ediyor. seviye. Şimdi görülme zamanı, bu yüzden özgeçmişinizi gönderin, becerilerinizi ve hizmetlerinizi tanıtın ve dikkat çekmek için elinizden geleni yapın.

Son olarak, otuz birincideki yeni ay, zeki Merkür ile bağlantı kurar ve bu günü bir plan veya proje başlatmak için bir gün yapar. Her ne ise, ay gelgiti ivme kazanmanıza yardımcı olabilir.


Yengeç Burcu Mart Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Uzun bir kıştan sonra, 2 Mart’ta Balık burcunda yeniay olduğunda mükemmel eşinizi bulmaya hazırsınız ve bu, flört ufkunuzu genişletmek anlamına geliyor. Seyahat ederken, okulda veya bir macerada yeni insanlarla tanışarak kendinizi dışarı atın.

En iyi randevu geceniz, Mars ve Venüs’ün beşincisinde Kova’ya girdiği ve sizi bir araya getirebilecek eşsiz bir gece getirdiği zamandır. İnsanlar ilişkinizi anlamayabilir, Yengeç, ama sıkıcı olmayacak. Özellikle 9 Mart’ta Merkür Balık’a girdiğinde, sizi bir araya getirmek için hayallerinizi paylaşmaya teşvik ediyor.

On sekizinde, mini bir yolculuğa çıkarak Başak dolunayının tadını çıkarın. Birbiriniz hakkında daha fazla şey öğrenmek için mükemmel bir fırsat. Güneş 20 Mart’ta Koç burcuna girdiğinde, bu kişiyle gerçekten bir gelecek görüp göremeyeceğinizi veya onun sadece geçici bir kaçamak olup olmadığını anlayacaksınız.

Eğer ciddiyseniz, Merkür yirmi yedincide Koç burcuna geçtiğinde geleceğinizi birlikte tartışmaya başlayın. Doğrudan olun. Havalı oynamak sizi hiçbir yere götürmez. 31 Mart’ta Koç burcunda yeni ay olduğunda, ya sosyal medya yetkilisi olacaksınız ya da yeni bir şeye geçeceksiniz.


Yengeç Burcu Mart Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Düşünceler şeyler haline gelir. Bunu bu ay aklınızda bulundurun, çünkü Mart ayının son günlerinde fikirlerinizi eyleme geçireceksiniz.

Ayın ilk yarısında, benzersiz hediyelerinizi nasıl ortaya çıkaracağınıza çok fazla değil, başkalarının sahip olduklarına çok fazla odaklanıyor olabilirsiniz. 18 Mart’taki dolunay, sizi paranızı ağzınıza koymaya ve bunun için finansal desteği aldıktan sonra projeler üzerinde çalışmaya başlamaya zorlayacak. Ama soru, hazır olup olmadığın. Tüm dünyanın görmesi için hayalinizin en iyi versiyonunu yaratabileceğinizden emin olana kadar planlarınızı tam olarak şarj etmeyin.

Kendinize güveniyorsanız ve sürece güveniyorsanız, güneş yirmisinde Koç burcuna geçtiğinde vizyonunuzu gerçekleştirebileceksiniz. O zamana kadar planlarınıza odaklanmak ve size rehberlik etmesi için haritasını çıkarmak en iyisi olacaktır. 27 Mart’ta Merkür Koç burcuna geçtiğinde bunları tartışmak yardımcı olacaktır. En önemlisi, bu ay sabırlı olun ve sürece güvenin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.