Yay Haftalık Burç Yorumları (7 Mart – 13 Mart Haftası)

Yay burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası neler bekliyor? Yay burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 7 Mart – 13 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 7 Mart – 13 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 7 Mart – 13 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın ilk yarısı daha iyi olamazdı (peki, Pazartesi başındaki küçük bir tuhaflık dışında). Kendinizi her zamanki gibi harika ve çekici hissedeceksiniz. Sadece için için yanan bakışlardan uzak durmaya çalışın. Perşembe ve Cuma, büyük resmi düşünmek ve belki de hayatınızı nasıl yaşayacağınız konusunda büyük bir karar vermek için iyidir. Hafta sonunu muhtemelen birkaç kişiyle, belki e-posta, video veya diğer teknik araçlarla konuşarak geçirebilirsiniz.


Yay Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Yay, işbirliği oyunun adıdır.

Bu hafta, uzlaşma yoluyla ilerliyorsunuz. Hafta, 6 Mart Pazar günü Venüs ve Mars’ın Kova burcuna girmesiyle başlıyor. Bugün telefon hatları açılıyor. Sayısız insandan metinler, sesli mesajlar ve e-postalar alabilirsiniz. Partilere, grup toplantılarına davetiye alabilir ve sadece takılabilirsiniz. Yay burcu, topluluğunuzda ne gibi heyecan verici şeyler olduğunu görmek için yaptığınız işi bırakmak isteyebilirsiniz. Veya yakın zamanda bir araba satın aldınız ve ilçede tanıdığınız herkese göstermeye hazırsınız.

Ayrıca Pazar günü Kova burcundaki Merkür fikir ve planlar evinizde Kuzey Düğüm ve Güney Düğüm ile kare açı yapıyor. Yay, genellikle hedef belirlemeyi seversiniz ve bugün yatak odanızı hayal panoları veya dev kuru silme duvar takvimleri ile dekore ediyor olabilirsiniz, böylece yatakta uzanıp tüm yılı görebilirsiniz. Yay, bu, planları bir listeye yazarak veya bir hesap verebilirlik ortağı bularak resmi hale getirmek için en iyi günlerden biri. Bugün, hedeflerinize ulaşmak için harekete geçmeye odaklanmak için havuç ve çubuk yöntemini benimseyebilirsiniz.


Yay Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bu hafta, Venüs ve Mars altıncıda Kova’ya girerken kendinizi dinlenmiş ve tazelenmiş hissetmelisiniz. Bu titreşimler, haftanıza verimli bir başlangıç ​​yapmanıza yardımcı olacak, bu nedenle önünüzde uzanan pozitif enerjiyi kucaklamaya çalışın. Ne yazık ki, iletişimsel Merkür dokuzuncu ayda sessiz Balık’a girerken, ateşli çatışma enerjinizle çatışan bazı hafif hayal kırıklıkları ortaya çıkabilir. Bu kozmik bağlantıdan gelen enerji, geçmişten gelen güvensizlikleri veya sorunları karıştırarak haftaya beyinsel bir unsur getirebilir. Birini gerçekten incitme potansiyeline sahip olduklarından, konuşma güç mücadelelerinden kaçının ve sözlerinizi hemen şimdi izleyin.

Şu anda insanları memnun etmeye veya başkalarının ihtiyaçlarını kendinizin önüne koymaya kapılmayın. Ay, joker karakter Uranüs’e dengesiz bir açı oluşturarak masaya tahmin edilemez bir enerji getirdiğinden, bu öğleden sonra sürprizler sizi oyundan atabilir. Hafta sona ererken, yoğun bir sabah ve kaotik bir öğleden sonra dinlenmenin ve yeniden başlamanın yollarını arayın. Evet, günlerin çoğu yolunuza eğri toplar fırlatacak, ancak gece onunla birlikte sessiz bir barış getirecek. Bir ilişkiniz varsa, bir başkasının kollarında rahatlık aramak için harika bir zaman. Bekarsanız, kendinize ciddi bir TLC vermek ve kendinizi şımartmak için geceyi ayırın.


Yay Burcu 7 Mart – 13 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Bu haftadan itibaren, iş hayatınıza eğlenceli bir dokunuş katan şaşırtıcı sohbetler yaşayabilirsiniz, Yay.

6 Mart Pazar günü hem Mars hem de Venüs Kova’ya girdiğinde iletişim patlamak üzere. Bu geçişler aynı gün gerçekleştiğinden, birbirleriyle de kavuşum yaparlar. Zihniniz yenilikçi fikirler ve güçlü fikirlerle yarışmaya başlayabilir. Mars, konuşmanız, fikirlerinizi dile getirmeniz ve işyerinde yeni sohbetler açmanız için ihtiyacınız olan tekme olacak. Venüs, beklenmedik içgörü ve geri bildirim verirken tonunuzu tatlandırmaya yardımcı olabilir. Hatta işteki şaşırtıcı konular hakkında veya hatta bağlantı kurmayı umduğunuz son iş arkadaşınızla bile bir konuşma başlatabilirsiniz. Konuşmaların gidebileceği yerlere açık olun! Biraz sonra, Merkür 9 Mart Çarşamba günü Kova’dan değişken Balık için ayrılacak. Ancak, Balık burcundaki Merkür fantezilere kapılabileceğinden, zihninizi toprakladığınızdan emin olun. Ertesi gün, İkizler’deki ilk dördün ay boyunca profesyonel taahhütlerinizle bir hamle yapmaya hazır hissedebilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.