Yay Haftalık Burç Yorumları (14 Mart – 20 Mart Haftası)

Yay burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası için burç yorumları neler? Yay burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası neler bekliyor? Yay burcunun 14 Mart – 20 Mart haftasında aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 14 Mart – 20 Mart haftasında iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 14 Mart – 20 Mart haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 14 Mart – 20 Mart haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Haftanın başlarında oldukça düşünceli olacaksınız ve en küçük şeyi bile hayatınızı yönlendirmeye yardımcı olacak bir mesaj veya metafor olarak görebilirsiniz. İnce ayar yapmak için iyi bir zaman, bu yüzden henüz nereye gittiğinizi düşünmeyin. Perşembe günü enerjiniz büyük ölçüde artacak ve birkaç gün arkadaşlarınızla ve yabancılarla oynarken çok eğlenmelisiniz. Muhtemelen çok ciddi olmayacak olsalar da, bu hafta sonu iş sorunları ortaya çıkabilir.


Yay Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık Burç Yorumu

Yay burcu, bu hafta ayağınızı yere basmanız gerekebilir.

Hafta, 13 Mart Pazar günü, Balık burcundaki güneşin evinizde ve ailenizde Neptün ile kavuşum yapmasıyla başlar. Ailenizden biri bugün sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Ayrıca, bu kişiyle sınırlarınızın çok katı olduğunu bulamayabilirsiniz. Yay, onları seviyorsunuz, ancak dramalarından veya bazı bağımlılık yapan davranışlara bağlılıklarından bıkmış olabilirsiniz. Şu anda özellikle yararlanılmış hissediyorsanız, en azından bugün için bu kişiden kaçınmak isteyebilirsiniz.

Haftanın ortasına doğru, 17 Mart Perşembe günü, Balık burcundaki Merkür, iş evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile altmışlık açı yapıyor. Yay, bugün bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. İş yükünüzü çok daha hafif hale getirmenin bir yolunu bulabilirsiniz. Bu, bir sistemi otomatikleştirmek veya bazı işleri başka birine devretmek olabilir. Yöneticinize yaptığınız bazı işlerin ne kadar gereksiz olduğunu gösterebilirsiniz. Bu, işinizi kolaylaştırma fırsatınızdır ve sonunda her ay saatlerce tasarruf edebilirsiniz.


Yay Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Güneş ve Neptün on üçünde Balık burcunda birleştiğinde, romantizmi ciddiye almanın sizin için en iyisi olduğunu göreceksiniz. Kalp meseleleri söz konusu olduğunda artık risk almıyorsunuz. Yalnızca sizinle aynı görüşleri ve inançları paylaşan insanlarla bağlantı kurmayı seçiyorsunuz. Sevgilinle hayali ve flörtöz konuşmalar yapmak yerine, onların değerlerini ve ilişkinin yönünü öğrenmek için bazı delici sorular sormayı seçiyorsun.

Şu anda ayırt edici olmak çok önemlidir, çünkü birlikte bir hayat kurabileceğiniz birine bağlanmaya çalışıyorsunuz. İlişkilere atlamaya ve uyumluluktan bağımsız olarak onlara her şeyinizi vermeye meyilli olsanız da, bu şimdi değişiyor. Bağlılığa giden yol başlıyor Sag!


Yay Burcu 14 Mart – 20 Mart Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Yay burcu, bu hafta boyunca farklı bir yaklaşım benimsemeyi düşünmelisiniz.

13 Mart Pazar günü değişken Balık burcundaki Güneş kavuşumu Neptün ile biraz şaşırmış hissedebilirsiniz. Birleşim, idealist bir huzursuzluk duygusuna neden olabilecek burcunuzu kareler. Umut sahibi olmak önemli olsa da, işinize körü körüne inanmamaya çalışın. Özellikle ertesi gün güneş Kuzey Ay Düğümü’nü Boğa burcunda geri giderken, işteki sezgisel yeteneklerinizi fark ettiğinizden emin olun. Balık yaklaşımına yaslanırsanız, işte güvenli bir kadere yol açabilir. Profesyonel kaderinizde rol oynayabileceğinden, haftanın başında içgüdülerinizin sizi nereye götürdüğünü görmelisiniz. Daha sonra, Balık’taki Merkür, Uranüs’ün Boğa’da sekstilini yapar, bu da herhangi bir ilgili atılımda yardımcı olabilir! Daha iyi bir iş-yaşam dengesine sahip olmanıza yardımcı olabilecek ani, ancak gerekli bir kavrayışa sahip olabilirsiniz. Hatta konuşmada size daha iyi bir çalışma perspektifi veren bir şeyler ortaya çıkabilir. Özellikle 18 Mart Cuma günü Başak burcundaki dolunay sırasında kariyeriniz veya mesleki başarınız ön plandayken, ortaya çıkan her şeyle topraklanmış kalmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.