Yay Burç Yorumları 31 Mart 2022

Yay burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 31 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 31 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

31 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sırf bazı arkadaşların sıkıcı hayatlar yaşıyor diye senin de sıkıcı hayatlar yaşamak zorunda olduğun anlamına gelmez. Tehlikeli yaşamaya cesaret edin.


31 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Bugün size birçok farklı enerji türü gelecek. Hepsini yavaşça al.


31 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Dramayı çevir, Yay! Ay Koç’ta ateşlendiğine ve burcunuza üçgen açı yaptığına göre, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Luna’nın coşkulu enerjisi tartışmaya ve düşünmeye hazır – sizin gibi felsefi bir işaret için mükemmel. Ancak iş arkadaşlarınızla coşkulu sohbetler yaparken kendinizi kaptırmamak zor olabilir. Ajitasyona kapılmadan tutkularınız ve fikirleriniz hakkında konuşabilirsiniz. Ay enerjisinin patlamaması için iş yerindeki yaratıcı konularla ilgili tartışmalarınızda biraz açık fikirli olmaya çalışın!


31 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, bugün Ay Koç’tan ve beşinci evinizden geçerken kendinizi çok heyecanlı ve belki de biraz vahşi hissedeceksiniz. Bu titreşimler sizi kesinlikle eğlence havasına sokacak olsa da, tutkularınız için ciddiye alınma arzusuyla sanatsal bir ilham da hissedeceksiniz. Luna meraklı Merkür’e uyum sağlarken, özel ilgi alanlarınızı veya kısmi olduğunuz becerileri araştırmak için akşamı kullanın. Yeni ay, gün sona ermeden hemen önce tezahür eder ve ulaşmak istediğiniz yaratıcı hedefler etrafında niyetler belirlemek için mükemmel bir zaman olur.


31 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Sashay, sashay. Adımlarında bir moralin var ve bu büyük olasılıkla aşkla ilgili, Yay. Örneğin, ay (genişleyen dokuzuncu macera, inanç sistemleri ve dünyevi girişimlerinizin göksel yöneticisi) Koç’ta Merkür (taahhüt ettiğiniz yedinci evinizin gezegen yöneticisi) ile güçlerini birleştirecek, ancak bitmiyor. orada. Bu cızırtılı sinerji, aşk, romantizm ve kendini ifadeden oluşan tutkulu beşinci evinize ivme kazandıracak, bu da potansiyel aşk tekliflerine yalnızca güvenle değil, aynı zamanda yürekten bir coşkuyla yaklaşmaya meyilli olduğunuz anlamına geliyor. Flört etme oyununuz da çok eski püskü değil, bu yüzden bunu akıllıca kullanın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.