Yay Burç Yorumları 30 Mart 2022

Yay burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü neler bekliyor? Yay burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 30 Mart 2022 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 30 Mart 2022 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Mart 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün hayatındaki yeni tatlı kızla flört etme havasındaydın, ama onlar oyun gibi görünmüyordu. Seninle ilgisi olmama ihtimali çok yüksek. Topuklarını soğut. Birkaç gün sonra tekrar deneyin.


30 Mart 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Tüm işaretler gidişi gösteriyor olabilir, ancak şu anda ilerlemenin zamanı değil.


30 Mart 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kalbiniz ne zaman gelseler atıyor ama bir şey komik geliyor ve parmağınızı tam olarak ne olduğuna koyamazsınız, Yay. Örneğin, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evinizin göksel hükümdarı olan Merkür, Koç ve romantizm, tutku ve zevkle ilgili beşinci eviniz boyunca cızırdamaya devam edecek, flört alışverişlerinize ve aşk dilinize dinamik bir kıvılcım katacak. Bununla birlikte, Ay’ın Balık’ta Jüpiter ve Neptün ile birlikte oturmasıyla – dördüncü eviniz, aile meseleleri ve en derindeki hisler aracılığıyla – işler bir şekilde kontrolden çıkmış, yani duygusal dünyanız.


30 Mart 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay, bugün bal ile sirke ile yakalayacağınızdan daha fazla sinek yakalayacaksınız! Kulağa biraz tuhaf gelebilir, ancak Kova’daki Venüs’ün Boğa’daki kuzey ay düğümü ile kare yaptığı düşünülürse eski söz uygundur. Meydan, işte veya mesleki kaderinize doğru sebat etme yeteneğinizi durdurabilecek işle ilgili bir tür iletişimsel gerilim önerebilir. Meydandaki gerilime yaslanıp cebinizden bir şeyler söylemek yerine aracılık etmeye çalışın. Venüs, iş hakkında konuşmaya yardımcı olabilecek benzersiz bir bakış açısı sunarken tonunuzu tatlandırabilir.


30 Mart 2022 Çarşamba Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Alanınızı değiştirmek veya yeni bir eve taşınmak istiyorsanız, Balık burcunun uğurlu Jüpiter ile birleştiği yönlerde adımlar atmaya başlamalısınız. Bu kozmik iklim, yıldızların ülke içinde sizin için hizalanmasını sağlayacak ve her zaman hayal ettiğiniz evi yaratmanıza yardımcı olacaktır. Öğleden sonra Luna ulu Neptün’ü okşayarak, sizin ve ev arkadaşlarınızın rahat ve sakin bir mizacınızı benimsemesine yardımcı olurken, bir sakinlik ve belki de biraz iyileşme alanınızı dolduracak. Gün sona ererken, başka bir gün başlayana kadar gerçeklikten kaçarken, bu yüksek titreşimlerde süzülmek için kendinize izin verin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.