Yay Burç Yorumları 3 Mart 2022

Yay burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 3 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 3 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

3 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Devam edin ve bugün şansınızı zorlayın – bundan daha iyisi olamaz. Hangi oyunu oynarsanız oynayın, kazanacağınızdan emin olabilirsiniz. Büyük düşünün: denizaşırı seyahat, romantizm, uzun zamandır beklenen sohbetler, uzun vadeli bahisler ve benzerleri.


3 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Başkalarının zevk alabileceği lüksleri kıskanmayın. Uzun vadeli kazanımlarınız var.


3 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcunun Venüs, Mars ve Plüton ile tatlı bağlantıları paylaştığı için, sevgili Yay, bugün evde görünmediğiniz için kendinizi suçlu hissetmeyin. Bu titreşimler size kendinizle ve maddi alemlerle yeniden bağlantı kurma şansı vererek, masaya terapötik ve topraklayıcı bir enerji getirecek. Alanınızda rahatlayarak ve kendinizi besleyerek minnettarlığınızdan yararlanmanın ve vücudunuzu takdir etmenin yollarını arayın. Yine de sıkılmaktan korkmayın. Ay, ateşli Koç’a ve haritanızın yaratıcılığı, arkadaşlıkları ve eğlenceyi yöneten sektörüne girdiğinde bu akşam heyecan sizi bulacak!


3 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Açgözlülük sizi hiçbir yere götürmez, ancak aynı şekilde, değer verdiğiniz insanlar, yerler ve şeyler için minnettarlığınızı ifade etmek önemlidir, Yay. Kendinizi iyi hissediyorsanız, hepsi Balık burcundaki ay sayesindedir, çünkü duygusal olarak yönlendirilen dördüncü evinizi, aile meselelerinizi ve en içteki duygularınızı aydınlatacaktır, bu yüzden yeniden bir araya gelmek için biraz zaman ayırın. Bununla birlikte, Venüs’ün Oğlak burcundaki için için yanan Plüton’a yakınlığı – ikinci konfor eviniz, finans ve değer sistemleri aracılığıyla – öz değerinizi ve güvenlik duygunuzu çevreleyen konulara ışık tutmaya devam edecek, bu da biraz düşünmeniz gerektiği anlamına geliyor. yapmak. Siz ve kişiniz benzer prensipleri paylaşıyor musunuz?


3 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Önümüzde biraz huzursuz bir gün olabilir, Yay. Ay, artık burcunuzu kareleyen değişken Balık için sabit Kova bıraktı. Bu ay ve kare ortaya çıktıkça, görevde kalmanın zor olduğunu görebilirsiniz. Magical Luna, hayal kurmakla meşgul, dikkatinizi işten ve saçma sapan konulara çekiyor. Sonuç olarak, her zamanki kadar üretken olmadığınızı görebilirsiniz. Hedeflerinizin üstünde kalmak için yaratıcı projeleriniz üzerinde çalışmalısınız, böylece yaratıcı ay ışığını bir varlık olarak kullanabilirsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.