Yay Burç Yorumları 29 Mart 2022

Yay burcunun 29 Mart 2022 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 29 Mart 2022 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunun 29 Mart 2022 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 29 Mart 2022 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 29 Mart 2022 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 29 Mart 2022 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

29 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sen ve sen-kim bir süredir flört ediyorsunuz. Büyük soru şudur: Daha fazla bir şeye dönüşecek mi? Bugün hamleni yap. Onları bir ara sizinle bir şeyler yapmaya davet edin.


29 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Şu anda her şey güzelce yerleşiyor. Sessiz zamanın tadını çıkarın ve işleri yavaşlatın.


29 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

İletişim sektörünüzde Mars ve Venüs’ün cızırdamasına rağmen, ayın bugün – dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla – rüya gibi Balık’a geçişi, nedeni olabilir, çevrenize karşı daha hassas ve duygusal olarak alıcı olabilirsiniz. bu zaman. Bununla birlikte, bu aşırı duyarlılık sizin için güçlü bir takım değildir, bu yüzden kendinize bu kadar yüklenmeyin. Aslında, bugünün astro-havası sizi zaman ayırmaya ve kendinize karşı nazik olmaya çağırıyor. Merkür ayrıca Koç burcunda ve aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizde parıldayacak, bu yüzden bırakın kalbiniz size rehberlik etsin, Yay.


29 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Balık burcundaki ay dördüncü evinizde ışık saçarken sevgili Okçu, bugün besleyici bir ruh halinde olacaksınız. Bu kozmik iklim, arkadaşlarınızın ve ailenizin duygusal ihtiyaçlarını karşılamanız için size ilham verebilirken, yalnızca uygun olduğunda tavsiye ve yardım verdiğinizin farkında olmaya çalışın. Bu akşam Venüs, dilinize biraz zehir getirmekle tehdit eden kaderin düğümleriyle sert bir t-karesine girdiğinde gerginlik sizi bulabilir. Şu anda sözlerinize dikkat edin, özellikle de kendinizi bir çatışmanın içinde bulursanız veya daha sonra pişman olacağınız bir şey söyleyebilirsiniz.


29 Mart 2022 Salı Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün farklı bir zihniyete adım atın, Yay. Artık ay değişken Balık’ta olduğuna göre, burcunuzu kareler. Bu ay boyunca kendinizi huzursuz hissedebileceğiniz gibi kare sayesinde biraz stresli hissedebilirsiniz. Luna Balık burcunda biraz yönsüzdür, bu da işte yapılacaklar listenize odaklanmada zorluk çekebileceğinizi ima eder. Neyse ki, ay enerjisi inanılmaz derecede umut vericidir, bu nedenle iş gününüzü tamamlamak için yeteneklerinize inanacaksınız. Odaklanmakta zorlanıyorsanız, ilgili görevlere odaklanarak veya başka biriyle çalışarak kendinizi sorumlu tutmaya çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.