Yay Burç Yorumları 25 Mart 2022

Yay burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 25 Mart 2022 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 25 Mart 2022 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

25 Mart 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Her şey işle ilgilenmekle ilgili, bebeğim. İyi zamanları, faturalar ödendikten ve banyo temizlendikten sonra ya da şu anda kesinlikle yapmanız gereken her neyse sonraya erteleyin.


25 Mart 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Eşyaları şimdi gitmelerini istediğiniz yere yönlendirin. Düşündüğünden daha fazla etkiye sahipsin.


25 Mart 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Okçu, Oğlak burcundaki ay ile şifalı asteroit Chiron arasındaki sert kare sayesinde, bu sabah diğer insanların sizden bekledikleri karşısında kendinizi çıkmazda hissedebilirsiniz. Şans eseri, bu öğleden sonra Luna’nın asi Uranüs’ü öpmesiyle ortalığı karıştırma fırsatınız olacak. Bu enerjiyi, özellikle son zamanlarda hayat özellikle sıkıcı hissediyorsanız, her zamanki rutininizden uzaklaşmak için bir bahane olarak kullanın. Bu titreşimler, hafta sonunuza erken başlamanız için sizi cezbedebilir. Ancak, mesai bitmeden önce önemli görevleri tamamladığınızdan emin olun, aksi takdirde gelecek hafta fazladan saatler harcayabilirsiniz.


25 Mart 2022 Cuma Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay şimdi pragmatik Oğlak burcunda parlıyor ve istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinize duygusal çekiş getiriyor, ancak dahası var. Örneğin, birisine olan duygularınızın büyüklüğüne rağmen, Luna’nın – birleşmeler, işbirlikleri ve paylaşılan kaynaklardan oluşan sekizinci evinizin göksel hükümdarı – romantik aşk, tutku ve zevkle dolu beşinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a meydan okuyor. güvenli olduğunu düşündüğünüz şeylerle tamamen cinsel içgüdülerinize düşkünlük arasında sürtüşme yaratır. Yay, uzun lafın kısası: Kalbinizin arzuları konusunda kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Bunun neden olduğunu düşünün.


25 Mart 2022 Cuma Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcu, mali durumunuzdan en iyi şekilde yararlanma yetkisine sahipsiniz. Oğlak burcundaki son dördün ay sizi harekete geçmeye teşvik ederken, şimdi varlıklarınızı güvence altına alma zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Mülkiyet veya maaş çeki olsun, tavır alma zamanınızın geldiğini hissedebilirsiniz. Çok büyük bir satın almaysa, o zaman ay enerjisi, böyle bir anlaşmayı alacağınız tek zamanmış gibi hissedebilir. Mali durumunuzu güvence altına almaksa, seçenekleriniz hakkında birisiyle konuşmanız gerekebilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.