Yay Burç Yorumları 24 Mart 2022

Yay burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yay burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü neler bekliyor? Yay burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 24 Mart 2022 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Yay burcu 24 Mart 2022 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

24 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Sarhoş olma dürtüsü hissediyorsun – sadece senin umursadığın bir şeyin derinliklerine dal ve tamamen geek olduğundan emin olana kadar yukarı çıkma.


24 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Sağlam bir meydan okuma için bekliyorsunuz – henüz tam olarak hissetmeseniz bile.


24 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Yay, güvenliğinle her şeyi yapma gücüne sahipsin. Finansman, mülk veya ödemenizde güvende hissetmek olsun, sahip olduklarınızdan en iyi şekilde yararlanma fırsatına sahipsiniz. Ay bugün olgun Oğlak burcuna girerken, bu tür yönlerle ilgili zihniyetiniz ayık. Paranızda ve işinizde ilerlerken kendinizi güvende hissedebilmeniz için ne yapmanız gerektiğine dair kristal netliğinde bir fikriniz var. Sorumlu ay enerjisi sayesinde, varlıklarınızı güvence altına almak için duygusal olarak yatırım yapacaksınız. Makul bir bütçe tasarlamak için harika bir gün olabilir!


24 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, pragmatik Oğlak burcuna girmeden önce Merkür ile sert bir bağlantı kuruyor. Son zamanlarda dakikada bir mil gidiyorsanız, evren sizi yavaşlamaya ve nefesinizi düzenlemeye zorlarken, şu anda size yetişebilir. Bu enerjiyi, en iyi arkadaşınızla planlarınızı ertelemek anlamına gelse bile, akşamı evde geçirmek için bir bahane olarak kullanın. Muhtemelen ciddi bir dinlenmeye ve rahatlamaya ihtiyacınız var, bu da bu gece kendinizi besleyici yiyeceklere, rahat pijamalara ve bol bol kişisel bakıma adamanız önemli.


24 Mart 2022 Perşembe Yay Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay’ın burcunuzdaki gerçeği arama yolculuğu sayesinde kalbinizi kolunuza takıyorsunuz. Bununla birlikte, değişken bölgenizi tamamlamadan önce, ay – sekizinci birleşme evinizin, paylaşılan kaynakların ve ruh eşi bağlantılarınızın göksel yöneticisi – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aile meseleleriniz aracılığıyla zor Balık burcundaki Merkür-Neptün ile yüzleşecek. , ve en içteki duygular. Duygularınızı ifade etmekte zorlanıyorsanız, bu enerji yanıltıcı olabilir. Onu tatlı kızdan çıkarmayın ve bastırılmış enerjileri serbest bırakmak için bir çıkış bulun. Yalnız değilsin Yay.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.